Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

"Vi vil rigtig gerne til Thailand, men hvor skal vi tage hen?" Sådan lyder det næsten altid, når rejsen skal gå til Thailand. Der er rigtig mange skønne steder og uanset om man er til charter, fest og farver, eller til lidt mere afsondrede steder med øde strande, så har Thailand det hele.

Thailand - Områderne i Thailand på RejseTanker.dk

Herunder kan du få lidt inspiration til de mange forskellige steder - og husk på, det er nemt og billigt at komme rundt i Thailand, så hvorfor nøjes med et enkelt område, når du nemt og billigt kan besøge flere steder, på de 14 dage du sikkert er af sted.

Husk også at du kan hente masser af inspiration til Thailand på vores Blog - her finder du spændnede og personlige indlæg som "Min første rejse til fantastiske Thailand", "Thailands små og uspolerede øer", "18 dage i Thailand med børn" og mange flere. 

Thailand et stop på rejsen gennem Asien

Læs Emilie & Daniels skønne rejsebeskrivelser gennem Thailand - få masser af detaljerede beskrivelser samt gode rejsetips om områder, priser, transport og billige hoteller.

Lamai strand - Samui - Thailand - Asien rundt på RejseTanker.dk

Læs mere...

Strandene på Phuket

Når du planlægger din første rejse til Phuket, er det nærliggende at tro, at alle strande og byer er ens! De har helt sikkert en masse til fælles, men der er også store forskelle og du skal nøje udvælge det sted du gerne vil bo, for at din ferie på Phuket ikke bliver en stor skuffelse.

Phuket og omegn - Områderne i Thailand på RejseTanker.dk

Udvalget er stort, strandene er mange og det kan være svært at vide hvor man skal begynde at lede. Derfor har vi udarbejdet en guide som beskriver hvert af Phukets områder og hvad de har at byde på.

Læs mere...

Koh Mak & Koh Kood - Koh Chang's naboøer

Når nu du alligevel er på Koh Chang, så er det en stor oplevelse lige at sætte et par dage af til også at besøge naboøerne Koh Kood og Koh Mak.

Båd til Koh Mak og Koh Kood - Områderne i Thailand på RejseTanker.dk

Begge øer er små paradis øer - ikke at de er specielt små, men det meste af øerne er dækket af regnskov - og vel nok nogle af Thailands bedst bevarede "skatte". Her kan du stadig opleve og fornemme hvordan Thailand var for 20-25 år siden!

Læs mere...

Koh Chang - "elefantøen"

Koh Chang er Thailands næststørste ø efter Phuket (som faktisk slet ikke er en ø). Øen ligger i det østlige Thailand og hører med til Trat regionen. Til trods for øens 217 km2, så er det meget få områder som er befolket, da 75% af øen er dækket af uspoleret og beskyttet regnskov.

Koh Chang - Områderne i Thailand på RejseTanker.dk

Koh Changs turisme er i de sidste mange år steget drastisk, og tiden med backpackere som kunne finde helt øde strande er så godt som forbi, men mærkeligt nok, vælger de fleste charterrejse turister at bo (og opholde sig) på White Sand Beach, hvorfor der stadig findes mange skønne, og langt mindre turistede områder.

Læs mere...

Koh Samui - et kosmopolitisk tilløbsstykke

På Samui er der smukt, luften er ren og der findes stadig sandstrande som på ingen måde er overfyldte. Koh Samui har noget for alle.

Her finder du alt fra backpackere som rejser på lavbudget og som bor i små primitive bungalows, til de rigeste turister som checkker ind - måske bare for en weekend, på en af ​​de mange luksus resorts eller villaer som ligger langs de fantastiske melsandstrande.

Koh Samui - Thailand på RejseTanker.dk

Koh Samui er unik blandt Thailands øer, idet du her finder et bredt udvalg til alle.

Læs mere...

Vi anbefaler...

Pyala Travel

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem