Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Rejsetips

Er du ved at planlægge en rejse og kunne du godt bruge lidt gode råd, tricks og tips - så læs med her, hvor vi løbende poster alverdens gode og nyttige Rejsetips. Sidder du selv inde med tips & tricks til forskellige rejsemål du kan anbefale? Eller har du nogle gode råd til planlægning af rejser? Så bliv gæste- eller ekspertblogger og fortæl andre om dine oplevelser & erfaringer - det er de bedste rejsetips man kan få!

Kategorien indeholder 1 indlæg udgivet i bloggrupper

Sådan rejser du billigst - Backpacker budget

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Hvordan laver du et Backpackerbudget? Hvordan rejser du billigt? Hvad skal du gøre hvis pengene er få og rejselysten stor?

Sådan rejser du billigst - Backpackerbudget - Rejsetips på RejseTanker.dk

Rigtig mange tror det kræver en god og solid økonomi at rejse, men at rejse betyder ikke nødvendigvis at du skal kaste masser af penge efter super dyre flybilletter og hotelregninger.

Der findes mange tricks til at få en fantastisk rejseoplevelse uden at have det helt store budget.

Vi har lavet en lille guide til hvordan du kan planlægge en "low budget" rejse - og mulighederne er mange.

Sidst ændret -
Visninger: 6756
6
Se mere Kommentarer

Tjek din hotelbooking efter i sømmene

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Jeg havde fået til opgave at arrangere og booke familiens årlige sommerferie til Kreta. Hele den pukkelryggede skulle med - både unge og gamle, og ferien skulle som de andre år, ligge i uge 27. 

Hotels.com begår fejl - RejseTips på RejseTanker.dk

Da vi tidligere har besøgt området en del gange, vidste vi præcist hvor hotellet skulle ligge, hvad det skulle have af faciliteter og hvilket prisniveau det måtte være i. Med det i mente, fandt vi, hvad vi kunne se og læse os til på Hotels.com, et lækkert hotel som levede op til alle vores forventninger og bookede med det samme de 4 værelser vi skulle bruge. 

Sidst ændret -
Visninger: 368
1
Se mere Kommentarer

Hotel Anmeldelse: Chatrium Residence Sathon, Bangkok

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Som vores sidste stop på en rejse gennem først Dubai, herefter Koh Kood i Thailand, over grænsen til Cambodia, så skulle vi nu tilbage til Bangkok, og bruge de sidste 3 dage på lidt shopping.

Fra stranden på Otres i Cambodia, blev hotellet Chatrium Residence Sathon booket - ene og alene grundet billederne med den helt fantastiske lagune pool, som jeg vidste mine 2 unger ville sætte stor pris på. 

Chatrium Hotel - Bangkok - Hotel anmeldelse på RejseTanker.dk

I receptionen stod de klar til at tage imod os med den glædelige nyhed, at vi var blevet opgraderet til en "Grand Deluxe Two Bedroom Suite" - hvilket vi slet ikke vidste hvad indebar, men syntes lød fantastisk. 

Sidst ændret -
Visninger: 865
0
Se mere Kommentarer

Jeg vil gerne tage jer med på en rejse. Faktisk er det en rejse, som allerede har fundet sted. En rejse som indtil nu har været den bedste, mest tiltrængte, men også den hårdeste af slagsen for mit og min mands vedkommende.

Familieeventyret - Rejseblog på RejseTanker.dk

Vi valgte nemlig i august 2015 at pakke vores liv ned til to store rygsække, en håndbagage og så det dyrebareste – vores tre børn og deres tre små rygsække – og drage ud i verden på ubestemt tid. 

Sidst ændret -
Visninger: 1094
0
Se mere Kommentarer

Hotel Anmeldelse: Away Resort, Koh Kood

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Med speedbåd fra Koh Chang, kom vi sejlende direkte ind til det 4-stjernede Away Resorts egen lille badebro - mere eksotisk kunne det næsten ikke blive.

På broen blev vi modtaget af de mest smilende og søde folk, som fluks tog vores bagage og førte os op til receptionen, hvor de stod klar med kolde velkomstdrinks.

Away Resort Koh Kood - Hotel anmeldelse på RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 636
0
Se mere Kommentarer

Hotel Anmeldelse: Amara Bangkok

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Amara Hotel ligger i Silom området i Bangkok. At vi faldt over netop dette hotel, skyldtes helt sikkert billederne af den lækre pool på toppen (26. etage) med udsigt over Bangkok.

Amara er et 5-stjernet hotel og det er bestemt ikke uden grund. Fra det øjeblik vi ankom til hotellet, spillede alt som det skulle.

Anmeldelse Amara Hotel Bangkok Reception - Hotel anmeldelse på RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 508
0
Se mere Kommentarer

En familie i bevægelse

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Hvorfor rejse alle sine penge op?

Hvorfor bide fingerneglene helt i bund hver gang blikket falder på netbanken og de røde tal på bundlinjen? Hvad med pension og en tryg alderdom i sus og dus, drinks og parasoller i alskens farver, olie-indsmurt bronze-hud og afblegede tænder?

En familie i bevægelse - Rejseblog på RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 807
0
Se mere Kommentarer

Anmeldelse: Sunrise Resort, Gili Air

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Efter at have boet nogle dage på Gili Airs nordvestlige side af øen, ville vi nu prøve at bo et andet sted på øen - og gerne med en lille smule mere leben.

På Hotels.com fandt vi Sunrise Gili Air Resort, som lå på den sydøstlige side af Gili Air. Resortet havde fået nogle rigtige fine anmeldelser, hvilket bestemt ikke var uden grund.

Sunrise Gili Air Resort - Hotelanmeldelser på RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 650
0
Se mere Kommentarer

At rejse som digitale nomader

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Det er populært at tage et sabbatår, hvor man rejser til Asien eller måske Sydamerika efter Gymnasiet og Handelsskolen, men det gjorde vi aldrig. Om vi har fortrudt det, ved vi egentlig ikke, men det har i hvert fald været med til at præge, der hvor vi er i dag.

Den 27. december 2015 valgte vi nemlig at pakke vores kufferter og tage ud i den store verden. Det var en drøm, der havde været på tegnebrættet i ca. to år, og endelig gik i opfyldelse!

Vi er et århusiansk par i midten af tyverne, som har taget beslutningen om, at leve som digitale nomader i hele 2016 og her kan du følge med i vores eventyr.

At rejse som digitale nomader - Rejseblog på RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 1410
0
Se mere Kommentarer

Hotel anmeldelse; Poh Manis - Nusa Lembongan

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Under vores ophold på Bali & Øer, besøgte vi selvfølgelig også øen Nusa Lembongan.

Vi befandt os allerede på stranden ved Mushroom Beach, da vi faldt over dette helt vidunderlige sted og hotel.

Efter at have booket 2 overnatninger via Hotels.com, skrev jeg til hotellet for at høre, om der var mulighed for en pick-up på Mushroom Beach Bungalows, hvor vi boede.

Poh Manis Hotel - Anmeldelse af hotel på Nusa Lembongan

No problem og næste formiddag dukkede en sød og imødekommende chauffør op, og turen gik i fuld fart – eller så hurtigt sådan en lille slags tuk-tuk nu kan trække - op ad de smukke bjerge til det lille resort. 

Sidst ændret -
Visninger: 572
0
Se mere Kommentarer

10 uundværlige apps til din næste rejse

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Uanset om du skal en weekend på storbyferie eller flere uger på badeferie til vinter, kan du med fordel downloade disse ti apps inden afrejse.

10 uundværlige rejseapps - RejseTips på RejseTanker.dk

Med disse apps på hånden kan du spare penge på data, oplevelser, overnatninger og meget mere. 

Sidst ændret -
Visninger: 1794
0
Se mere Kommentarer

Sådan bliver du opgraderet til Business Class

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Det er vist de fleste af os, som drømmer om at blive den heldige vinder, når kvinden eller manden ved boarding skranken i lufthavnen, vinker og spørger, hvad man vil sige til at blive opgraderet til en gratis plads på Business Class eller First Class - især når man står overfor en lang flyvetur på økonomi klasse.

Rejsetip - Sådan bliver du opgraderet til Business Class

Men hvor tit er det lige, at det er DIG, der bliver vinket til?

Sidst ændret -
Visninger: 4821
3
Se mere Kommentarer

På skiferie uden lommesmerter

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Skientusiasten Troels Kjems fra hjemmesiden Skiferietips.dk giver dig her en række konkrete tips, der kan sikre dig og dine skirejsefæller en billigere og sjovere skiferie.

Skiferie uden lommesmerter - Rejseblog på RejseTanker.dk

Den årlige skiferie er en stor post på feriebudgettet hos mange sneglade danske familier, der hvert år vender skispidserne mod bjergene sydpå eller nordpå.

Med en smule omtanke er det dog muligt at reducere udgifterne til skiferien en del. 

Sidst ændret -
Visninger: 877
0
Se mere Kommentarer
Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Jeg elsker at rejse og gør det så meget jeg kan! Oftest rejser jeg alene med mine 2 yngste børn, men det sker også, at jeg tager manden med eller veninden og hendes 3 piger. 

Når vi rejser er det altid minimum 14 dage, men helst en hel måned og det skal helst være i månederne januar, februar og/eller marts, hvor alting herhjemme er gråt, vådt, mørkt og kedeligt, men desværre også højsæson i Asien og dermed ikke den billigste periode. 

Hvordan får I råd til at rejse til Asien - Rejseblog på RejseTanker.dkBillede fra Khao Lak I Thailand

Når vi planlægger vores rejser (som vi stort set er i gang med hele tiden), så får vi meget ofte spørgsmålet; "Hvordan har I råd til hvert år, at rejse til Asien?". 

Sidst ændret -
Visninger: 1708
2
Se mere Kommentarer

Størrelses- og vægtguide til håndbagage på flyet

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Hvilken håndbagage må du have med ombord på flyet? 

Det er der sikkert mange der spørger sig selv om, og dem som ikke gør - og som tror at reglerne er de samme hos alle flyselskaber, de kan hurtigt få sig en kedelig overraskelse.

Expedia har netop udarbejdet en størrelses- og vægtguide, hvor du helt specifikt kan se reglerne for hvad de enkelte flyselskaber stiller af krav til medbragt håndbagage - tjek den inden du rejser og slip for dyre overraskelser. 

Sidst ændret -
Visninger: 1131
0
Se mere Kommentarer

5 tips til en billigere lejebil

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Hvis du har planer om at leje en bil i sommerferien, er der et par forhold du bør være opmærksom på, så du slipper for dyr leje og ubehagelige efterregninger. Vi har samlet fem tips, der gør oplevelsen med en lejebil både lettere og billigere, så du kan bruge de ekstra penge på oplevelser og is.

5 tips til en billigere lejebil - Rejseblog på RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 841
0
Se mere Kommentarer

Toldregler - hvad må du have med hjem i og udenfor EU

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Jeg har rejst massevis af gange og alligevel, står jeg hver gang enten i lufthavnen eller på mit ferieparadis og tænker, hvad og hvor meget er det nu jeg må have med hjem? Hver gang kan jeg bare ikke huske reglerne, og det er møg irriterende.

Har du det også sådan, og vil du være helt sikker på at du overholder reglerne, så læs med her, hvor du helt præcist kan se hvad du må have med hjem fra rejsen.

Toldregler Hvad må du have med hjem RejseTips på RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 2688
0
Se mere Kommentarer

Betalingskort i udlandet - det skal du vide

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Det er blevet normalt at anvende sit betalingskort, hvor end man rejser.

På velbesøgte turistdestinationer er det normalt at kunne betale i danske kroner. Det er oplagt at sige ja, da det er mere overskueligt frem for at omregne fra lokal valuta til kroner.

Der er dog den hage, at man betaler unødvendige gebyrer til banken i det pågældende land og Nets i Danmark. 

Betaling med dansk valuta i udlandet 

Sidst ændret -
Visninger: 2035
0
Se mere Kommentarer

Drop panikken og lav en pakkeliste

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Er du en af dem, som i sidste øjeblik sidder i et pakkekaos af tøj, bøger, toiletting etc. og slet ikke kan få overblik over hvad du skal have med på rejsen?

Undgå pakkekaos - lav en pakkeliste - RejseTips på RejseTanker.dk

Så er det nu, du skal høre efter - for her får du 10 guldkorn i en guide til nyttige pakketips samt en tjekliste, som findes sidst i artiklen. 

Sidst ændret -
Visninger: 1924
0
Se mere Kommentarer

Sådan pakker du til rejsen!

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Sadan skal du pakke din kuffert - RejseTips på RejseTanker.dkSer størrelsen på din bagage omtrent sådan ud, når du er færdig med at pakke? Uanset om der er tale om et weekendophold eller en rejse på flere måneder?

Hvis ja, så kan vi vist hurtigt blive enige om, at udover du har ALT for meget at slæbe på, også har meget mere med end du får brug for!

Hvor tit slæber vi ikke alt muligt med på ferie - for tænk nu hvis... - som aldrig bliver brugt og som helt sikkert kun har besværliggjort rejsen, og begrænset bevægelsesfriheden!

Hvorfor er det, at de fleste tror at det kun er i Danmark der findes vaskerier eller sæbe til selv lige at skylle noget op? 

Sidst ændret -
Visninger: 3244
1
Se mere Kommentarer

Bo gratis og lokalt - verden over!

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Couchsurfing - Vil du gerne finde dine oplevelser blandt de lokale? Og er du frisk på at møde nye mennesker? Vil du bo gratis når du er ude at rejse?

Så er Couchsurfing måske lige dig - for her får du både gratis overnatning og oplevelser ved at bo sammen med en lokal værtsfamilie!

Rejsetips - Bo gratis og lokalt verden over Couchsurfing - RejseTanker.dk

Et stigende antal mennesker verden over tilmelder sig "CouchSurfing" for både at undgå omkostningerne ved vandrehjem og hoteller, men især også fordi couchsurfing er en unik mulighed for at møde nye mennesker og få en masse spændende oplevelser set fra "indersiden".

Sidst ændret -
Visninger: 2914
2
Se mere Kommentarer

Udlev dine huleboerdrømme og bo under jorden...

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Drømmer du om fred og ro - og i bogstaveligste forstand, eller er du bare til noget helt andet end de sædvanlige hoteller - så find din indre hulemand(kvinde) frem, og check in i enten en underjordisk hule eller i en bjerggrotte.

Gamirasu Cave Hotel - Underjordiske hoteller - RejseTanker.dk

Her får du 5 underjorddiske hoteller, hvor du bla. kan vælge mellem en gammel mineudgravning under Australiens ørken eller en militærbunker i en schweizisk klippevæg. Læs med her og bliv inspireret til at holde din næste ferie et sted lidt ud over det sædvanlige. 

Sidst ændret -
Visninger: 4231
0
Se mere Kommentarer

Turen går til App-store

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Selvom man siger, at man tager på ferie for, at koble af fra hverdagen og de daglige rutiner, er det alligevel de færreste der gør helt alvor af det og lader sin telefon blive derhjemme.

Rejse apps - RejseTips på RejseTanker.dk

Der er dog heller ingen grund til at koble helt af, da der er mange gode ting man kan bruge sin smartphone til, også når man er væk hjemmefra. Vi har fundet nogle apps frem, der både kan hjælpe dig, og gøre din ferie mere spændende. 

Sidst ændret -
Visninger: 2151
1
Se mere Kommentarer

Tips til lang ventetid i lufthavnen

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

OK, her er hvad der sker;

Du ankommer kl. 23.30 og dit fly videre, er først kl. 06.00 næste morgen. Det er egentlig ikke værd at bruge de extra penge på et dyrt hotel ved lufthavnen, men det er heller ikke særligt behageligt, at skulle krølle sig sammen i en meget hård og ubekvemt lille lufthavnsstol - for ikke at tale om ubehageligheden ved at sove med hovedet hængende bagud og munden på vid gab. 

Rejsetips til lang ventetid i lufthavne - RejseTanker.dk  

Sidst ændret -
Visninger: 6098
4
Se mere Kommentarer

Hvorfor ikke check-in på et bådhotel?

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

At bo og sove på vandet ER bare en helt anden og super skøn oplevelse. I de fleste europæiske storbyer finder du efterhånden flere og flere bådhoteller, som kombinerer storbyens høje puls og de mange aktiviteter, med daselivet ombord på et bådhotel, hvor du kan kan falde i søvn til lyden af bølgernes vuggen.

Bådhotel - Check-in på et bådhotel i Europa - Rejseblog

Så næste gang du besøger en storby - så få en anderledes hoteloplevelse og check-in på et bådhotel.

Skal du have lidt hjælp med på vejen til at finde nogle af de mange valgmuligheder, så kig med her og bliv inspireret.

Sidst ændret -
Visninger: 3248
0
Se mere Kommentarer

Hvordan finder du de billigste flybilletter?

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

I mere end 20 år, har jeg brugt oceaner af tid på at finde billige flybilletter. At finde de billigste billetter tager tid - rigtig meget tid endda. Udover tålmodighed, skal du også have is i maven - for hvem ved, om billetter du har set i dag er lige så billige i morgen eller de stiger (falder) i pris!

Det er den chance du må tage!

Find de billigste flybilletter - Blog på rejseTanker.dk

Der er mange forskellige "skrøner" om hvordan det skal gøres, når man er på jagt efter billige flybilletter.... bestil i god tid eller bestil så tæt på afrejsetidspunktet som muligt eller køb flybilletterne med afrejse fra et andet land etc. Men det som er kernen for at få billige flybilletter, er først og fremmest FLEKSIBILITET og hernæst TÅLMODIGHED!

Sidst ændret -
Visninger: 7275
4
Se mere Kommentarer

Fra fuldtidsnørd til fuldtidsrejsende...

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Igennem et par år, rejste jeg - uden at vide hvor længe det skulle vare - rundt som fuldtidsrejsende uden faste planer om hvor jeg skulle rejse hen. Det lyder måske vanvittigt og som noget der kun kan lade sig gøre for rige mennesker - men sådan var min situation bestemt ikke!

Fra fuldtidsnørd til fuldtidsrejsende - Tyrkiet - Rejseblog RejseTanker.dk
Tyrkiet - En meget religiøs familie jeg boede hos efter at have blaffet med sønnen (i midten)

Lad mig præsentere mig selv; mit navn er David og da jeg i 2013 var 27 år gammel rejste jeg ud i den store verden for første gang, uden nogen anelse om hvor jeg skulle hen eller hvornår jeg kom hjem igen.

Inden jeg tog min store beslutning om at blive fuldtidsrejsende, havde jeg faktisk ikke rejst ret meget - faktisk kun én gang, og det var på en charterrejse.

Tidligere var jeg som person meget usikker på mig selv og levede et stille og roligt liv med mine daglige rutiner bag en PC skærm.

Her er min historie om hvordan jeg fra at sidde i en total skemalagt hverdag, tog beslutningen om at blive fuldtidsrejsende.

Sidst ændret -
Visninger: 1705
5
Se mere Kommentarer

Er en kafferejse det nye sort?

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Kaffedrikkeri har længe været en dyrket folketrend, og der findes efterhånden kaffe til alle anledninger og i alle afskygninger. Det har længe været en kendt tradition for vinentusiaster at rejse til vingårde og dyrke historien, druerne, atmosfæren, stilheden, passionen og nyde vine fra hele verden.

Nyeste trend inden for entusiasmerejser er at tage på en indholdsrig kaffeoplevelse, se hvor bønnerne gror, høstes, tørres og distribueres.

Kaffe det nye sort - Rejseblog på RejseTanker.dk

Det sorte guld vokser vildt og på kaffefarme i over 70 lande på den sydlige halvkugle. Mange plantager har åbnet deres døre for besøgende, hvor man herved kan få et nysgerrigt indblik i kaffens forvandling fra ’bønne til bryg’.

Sidst ændret -
Visninger: 1674
1
Se mere Kommentarer

Rettigheder på Rejsen

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Rejsetips - Dine rettigheder på rejsen - RejseTanker.dk

Se hvilke rettigheder du har, når du rejser.

Sidst ændret -
Visninger: 1419
2
Se mere Kommentarer

Top 5 dykkersteder i verdensklasse

Skrevet af - i Kategorien Rejsetips

Top 5 listen over nogle af verdens bedste dykkerspots, er baseret på anbefalinger og indberetninger fra adskillige dykkerfora - her kan du læse om hvor og hvorfor... og kom endelig med kommentarer og tilføjelser.

1. The Yongala - Queensland, Australien:

Rejsetips - Top 5 dykkersteder i verdensklasse Yongala - RejseTanker.dk

The Yongala er et skibsvrag i Queensland - 90 km fra Townsville, som sank under en cyklon i 1911 med 122 mennesker ombord. Skibet er 109 meter langt og ligger med buen mod nord. Vraget er omgivet af et fantastisk liv i form af rokker, havslanger, blæksprutter, skildpadder, bull hajer, tiger hajer, og stimer af kulørte fisk i det spektakulære koralrev.
Flere har sagt at dykke omkring vraget nok er det bedste dyk i verden, det til trods for at det er forbudt at dykke inde i vraget - dykkere er blevet arresteret for at overtræde denne lov og blevet idømt klækkelige bøder. 

Sidst ændret -
Visninger: 4801
9
Se mere Kommentarer

Rejser 2017

Her rejser RejseTanker.dk til i 2017

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Rejsesites vi anbefaler

ticketbarlogo

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem