Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Europa Rejseblog

Drømmer du om at rejse til et eller andet sted i Europa? Hvilke lande skal du vælge? Hvordan kommer du billigst dertil? Hvordan er prisniveauet? etc. Læs Europa Rejseblog og få masser af inspiration og gode ideer til planlægningen af din rejse til Europa. Har du allerede rejst rundt i Europa, så bliv gæste- eller ekspertblogger og fortæl andre om dine oplevelser & erfaringer i Europa - det er de bedste anbefalinger man kan få!

Budapest - 4 dage og 3 nætter

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

I sommer fik jeg den bedste fødselsdagsgave - nemlig en 3-4 dages selv arrangeret tur til Budapest sammen med min mor og søster. Altså en rigtig tøsetur, hvor sightseeing, livsnyderi og hygge skulle være hovedingrediensen.

Straks gik jeg igang med planlægningen af turen, som bestod i at finde tidspunkt, flybilletter og hotel, samt at læse de mange anbefalinger der er til "must see and do" i Budapest.

Budapest rejseblog på RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 713
0
Se mere Kommentarer

Derfor skal turen gå til Slovenien

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Slovenien er ikke det land der popper først op når der skal vælges sommerferiedestination for danskerne. Og jeg kan jo starte med at spørge mig selv: Hvorfor har jeg egentlig ikke rejst dertil før nu?

Det er et lille land med store kontraster og utallige muligheder. Der er storbystemning, storslået natur, lækre badesøer, anerkendte vindistrikter, god mad, masser af adrenalingivende oplevelser og så er det ikke mindst BILLIGT. 

Derfor skal du til Slovenien - Rejseblog på RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 2042
0
Se mere Kommentarer

Chanias gamle bydel & Havn

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Da jeg for 20 år siden var et hurtigt smut forbi Chania, Kretas næststørste by, husker jeg byen som værende en stor, travl og meget trafikeret by, og på ingen måde lige så hyggelig som den chamerende gamle by i Rethymnon, som vi ellers boede i. 

Lige siden har det undret mig, gang på gang, at høre hvor skøn Chania er, så da storfamilien sidste sommer besluttede, at årets sommerferie skulle være et gensyn med Rethymnon, så indledte vi sommerferien med 3 dage i Chania, inden turen skulle går videre til Rethymnon og hele den pukkelryggede. 

Chanias gamle havn - Rejseblog på RejseTanker.dkDen Gamle Havn i Chania 

Sidst ændret -
Visninger: 1516
1
Se mere Kommentarer

Amsterdam på budget

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Amsterdam på budget - Rejseblog på RejseTanker.dk

Med mere end 6 millioner besøgende turister om året er Amsterdam blevet et af Europas populæreste rejsemål. De ikoniske kanaler og hyggelige stræder får turister til at komme tilbage igen og igen. Dog kan Amsterdam, ligesom mange andre europæiske storbyer, være en dyr feriedestination.

I artikel herunder, får du tips til hvordan Amsterdam kan opleves på et budget hvor de fleste kan være med, uanset om du rejser med din familie, venner eller alene.

Sidst ændret -
Visninger: 2571
4
Se mere Kommentarer

5 tips til oplevelser i Amsterdam

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Rejser du til Amsterdam og vil opleve det “rigtige” Amsterdam, så skynd dig ud af centrum og især Red Light hurtigst muligt. I stedet får du her 5 tips til hvordan du kan opleve Amsterdam på den bedste måde.

Rejseblog 5 tips til oplevelser i Amsterdam - RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 6471
4
Se mere Kommentarer

Smuttur til London

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Hvis du kun har 48 timer i London, så er der stadig rig mulighed for en masse af oplevelser.

En god måde at skabe sig et overblik over byen er, at tage en tur i en åben sightseeing-bus, hvor du kan se alle de store turistattraktioner i ét stræk.

Rejseblog London Sightseeing - RejseTanker.dk

Køb evt. et heldagspas som indkluderer transport og adgang til de største attraktioner. Eller køb fx. dagsbilletter til ”hop on, hop off” bus, som kan bruges i hele London - undervejs kan du beslutte dig for, hvor du vil hoppe af eller på for at gå på sightseeing, shoppe, spise eller noget helt andet.

Den følgende dag, på dit i øvrigt alt for korte ophold i London, kan du så tage tilbage og besøge udvalgte steder fra din sightseeingtur og få en mere uddybende oplevelse.

Sidst ændret -
Visninger: 3626
1
Se mere Kommentarer

Vi anbefaler – Restaurant Rosso i Manchester

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

På vores pigetur til Manchester, som skulle være spækket med selvforkælelse, skulle et besøg på den italienske restaurant, Rosso, helt sikkert være indbefattet.

Restaurant Rosso - Weekend Getaway til Manchester

Hjemmefra havde vi googlet alt hvad Manchester havde at byde på af restauranter, og da Rosso dukkede op – var der ingen tvivl, her skulle vi spise den ene aften vi havde til rådighed.

Sidst ændret -
Visninger: 698
0
Se mere Kommentarer

Vil du med til koncert og høre Kaleo, ringede min veninde og spurgte. Ja da, jeg er frisk svarede jeg med det samme. Et par timer senere fik jeg en bekræftelse på koncertbilletterne - i Albert Hall!!

Hmm jeg havde måske ikke lige regnet med, at det skulle være udenfor DK, men en tur til London og Albert Hall ville jeg da heller ikke sige nej til - jeg havde nemlig kun hørt om Albert Hall i London, men jeg blev klogere - i London hedder det "Royal Albert Hall", men i Manchester hedder det bare "Albert Hall".

2 dages forkælelse i Manchester - Weekend getaway

Nu stod det på pigetur til Manchester - byen som de fleste nok bedst kender for fodbold, hvilket vi så til gengæld intet kender til. 

Sidst ændret -
Visninger: 765
0
Se mere Kommentarer

The Ainscow Hotel & Spa i Manchester

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Vi tog på en 2,5 dags pigetur til Manchester, hvor vi i 2 nætter boede på det nyrenoverede The Ainscow Hotel & Spa.

The Ainscow Hotel - Hotel anmeldelse på RejseTanker.dk

At vi hjemmefra valgte netop dette hotel, skyldtes primært den yderst rimelige pris på en overnatning, en perfekt beliggenhed i gå afstand til de fleste seværdigheder, en bar & restaurant, men især at hotellet havde en in-house Spa med en bred vifte af skønne behandlinger. 

Sidst ændret -
Visninger: 525
0
Se mere Kommentarer

(Sponsoreret) Når du besøger en by for første gang er det altid svært at vide hvad man ikke må gå glip af. De bedste ture er oftest til byer, hvor du kender nogen som bor der. Ikke nødvendigvis fordi det er sjovt at hænge ud med venner, men fordi de kender byen som deres egen bukselomme.

5 hemmeligheder du ikke må gå glip af i Göteborg - Rejseblog på RejseTanker.dk

De kan tage dig steder hen, hvor de lokale kommer, og det er sjældent steder turister let finder. Det er den virkelige pointe med denne artikel. Hvis du skal besøge Gøteborg, men ikke kender nogen som bor der, vil denne artikel sikre at du finder de steder du ikke må gå glip af når du besøger Gøteborg. 

Sidst ændret -
Visninger: 1130
0
Se mere Kommentarer

Det vidste du ikke om Benidorm...

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Benidorm solopgang - Det vidste du ikke om Benidorm - Rejseblog på RejseTanker.dk
Solopgang fra Benidorms bedste viewpoint, Balcón del Mediterráneo

På den spanske østkyst, Costa Blanca, ligger ferieparadiset Benidorm. Et kystområde som nok er bedst kendt for sine mange skyskrabere langs kysten, og for de engelske pensionisters fortrukne retræte.

Hvad de færreste nok ved, så har Benidorm rigtig meget andet at byde på, og med varme året rundt, 17 regnvejrsdage på et år, en flytid på kun 3,5 time fra Købehavn og et lavt prisniveau, så burde du forkæle dig selv med en tur dertil - få noget sol på kroppen, prøve nogle af de mange aktiviteter og ikke mindst, smage på den fantastiske spanske mad og de lokale vine.

Sidst ændret -
Visninger: 1332
0
Se mere Kommentarer

Weekend "must see" i Barcelona

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Tænk om du glip af de bedste seværdigheder, den bedste mad, den bedste underholdning m.v. på din weekendtur til Barcelona - det ville da være rigtig trist....

Men rolig nu, vi har lavet en lille "guide" over steder der er et MUST at besøge inkl. gode links, så du allerede hjemmefra kan tilrettelægge alt fra steder du skal se, hvordan du kommer rundt, til overnatning og spisesteder - herudover har vi indgået et supert samarbejde med "Official Ticket Agent", hvor du kan købe billetter med rabatter og fordele til de fleste seværdigheder i Barcelona. 

Rejseblog weekend i Barcelona Spanien - RejseTanker.dk

Når du lander i Barcelona, begynder din weekend i en by, propfyldt med kultur, god mad, arkitektur, skønne gamle gader, tøj, sko og design - lavet af lokale, og et natteliv som aldrig slutter. Læs guiden og vær godt klædt på til dit weekendophold!

Sidst ændret -
Visninger: 18298
1
Se mere Kommentarer

Spændende alternative destinationer i Europa

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Europa rummer en lang række lande og destinationer, som normalt ikke får meget opmærksomhed. Fem af de rejsemål er kommet med på denne liste. Nogle steder mere populære end andre, men fælles er, at de alle er mindre besøgte end de klassiske byer i Europa.

Tbilisi, Georgien

Georgien ligger i grænselandet mellem Asien og Europa. Hvorvidt Georgien er en del af Europa eller ej er en evig diskussion blandt geografer og antropologer. Diskussionen kan fortsætte til evig tid, men realiteten er, at hovedstaden Tbilisi er et unikt møde mellem øst og vest. 

Sidst ændret -
Visninger: 1568
0
Se mere Kommentarer

Seværdigheder i Barcelona du ikke må gå glip af

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Barcelona er blandt danskernes mest populære rejsedestinationer og tiltrækker hvert år, tusindvis af danske gæster. At byen er så populær og attraktiv skyldes, at her er alt, hvad man har brug for uanset hvilken type ferie man er på.

Rejseblog Barcelona - RejseTanker.dk

Dejligt vejr, skønne strande, flotte omkringliggende bjerge, masser af kultur og historie, et pulserende natteliv og fremragende mad.

Skal du besøge den catalanske hovedstad, er der visse særlige attraktioner, som du bør besøge, her får du 5 af dem.

Sidst ændret -
Visninger: 9115
2
Se mere Kommentarer

Riga – Østeuropas oversete perle

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Gå på de toppede brosten i den gamle bymidte, tag en sejltur på floden Daugav eller se Riga fra oven i Europas tredje højeste tv-tårn. Lav dine indkøb sammen med de lokale i markedshallerne, slap af i en af de mange parker og nyd din kaffe på en af de hyggelige cafeer som findes i Riga.

Riga – Østeuropas oversete perle - RejseBlog på RejseTanker.dk

Riga er Letlands hovedstad og en overset perle i Østeuropa. 

Sidst ændret -
Visninger: 7673
1
Se mere Kommentarer

10 byer & gode grunde til at besøge Italien

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Dette støvleformet land, er et af verdens mest populære rejsemål og det er ikke så mærkeligt.

Rejseblog Italien De bedste byer - RejseTanker.dk

Sjældent finder du et land med så mange kunst- og kulturskatte, fantastiske landskaber, et hav af verdenskendte designere, passionerede mennesker og et førsteklasses køkken.

Italien har SÅ meget at byde på, at du kunne bruge resten af livet på at udforske det. Her er 10 gode bud på byer du skal besøge, samt 10 gode grunde til hvorfor Italien er så attraktiv.

Sidst ændret -
Visninger: 36719
1
Se mere Kommentarer

14 dage med italienske godter

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Magnolia - Rejseblog om Italien på RejseTanker.dkI 14 dage har Tina Lindstam og hendes mand, Kim Thines, udforsket nogle af Italiens nordlige og meget smukke områder.

Turen har været fyldt med både gastronomiske og kulturelle oplevelser, hvoraf flere af stederne blev valgt udfra rigtige gode anmeldelser på Tripadvisor, eller steder de undervejs blev anbefalet af andre.

Læs her et udpluk af deres mange stemningsfyldte oplevelser og se billederne fra den skønne tur. 

Sidst ændret -
Visninger: 1804
2
Se mere Kommentarer

På ø-hop i Grækenland

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Er det Grækenland du drømmer om at besøge i sommerferien, hvorfor så ikke tage på ø-hop? De fleste øer er små og med båd kan du nemt komme fra en ø til en anden.

Her er en lille guide med inspiration til nogle af de bedste græske øer - hvor du udover den græske charme, også får mest for pengene når det kommer til hoteller.

Ikaria

Ikarias - Ø-hop i Grækenland på RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 7129
1
Se mere Kommentarer

Antibes – den ægte franske riviera atmosfære

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Antibes – beliggende mellem Nice og Cannes, er et lille område af det rigtige originale Frankrig med en skøn historisk bydel.

Antibes - fransk riviera atmosfære - RejseTanker.dkAntibes - fransk riviera atmosfære - RejseTanker.dk

En lille billedskøn perle med smalle brostensbelagte gader, hvor du kan trave rundt i timevis.

Antibes er smukke historiske huse bygget i traditionelle sten, vidunderlige duftende blomster, gastronomiske bistroer og restauranter, masser af butikker og gode museer - alt sammen fordelt omkring havnen og byen. 

Sidst ændret -
Visninger: 5156
1
Se mere Kommentarer

5 populære skisportssteder i Europa

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Eurpoas Skisportssteder - Rejseblog på RejseTanker.dk

Så er det ved at være tiden, hvor mange danskere (og udlændinge) ser frem til den tilbagevendende årlige skiferie. Har du stadig ikke helt fundet ud af hvor du skal hen, kan du her læse om nogle af de mest pupulære områder.

Sidst ændret -
Visninger: 9334
2
Se mere Kommentarer

Min cabriolet tur i Cinque Terre Italien

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Her får du historien om min hyggelige Cabriolet tur og besøg i Cinque Terre i Italien, langs den liguriske kyst, for i et par dage at nyde vin og hjemmelavet mad med de lokale.

Rejseblog Cique Terre Italien - RejseTanker.dk

Sidst ændret -
Visninger: 5153
2
Se mere Kommentarer

Hvilken græsk ø skal du vælge?

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Grækenland er med sine mere end 2000 øer, et fantastisk land!

Er du pjattet med historie, skønne strande, blåt vand, snoede brostensbelagte gader, gamle bydele, oliven i alle afskygninger og temperaturer på over 27 °c - så er de græske øer helt sikkert noget for dig.

Rejseblog - Hvilken græsk ø skal du vælge - RejseTanker.dk

Læs her om nogle af Grækenland's mange øer og find ud af hvilken græsk ø du skal vælge.

Sidst ændret -
Visninger: 44243
1
Se mere Kommentarer

Magiske Amorgos

Skrevet af - i Kategorien Europa Rejseblog

Trænger du til energi, fornyelse og kærlighed? Lad Amorgos forføre dig...

Rejseblog Grækenland Amorgos - RejseTanker.dk

36 km. Lang og 2-6 km. bred – lignede en pil, skyder Amorgos op af det græske Ø hav...

Sidst ændret -
Visninger: 2250
2
Se mere Kommentarer

Rejseblog KategorierRejser 2017

Her rejser RejseTanker.dk til i 2017

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Rejsesites vi anbefaler

ticketbarlogo

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem