Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig
Skrevet af - i Kategorien Asien Rejseblog
  • Visninger: 15724

De 10 mest ”friske” rejsemål i Asien 2014

Agoda.com har studeret reservationsmønstre, læst tusindvis af kundeanmeldelser og talt med lokale eksperter, for at nå frem til listen over de mest ”friske” destinationer i Asien i 2014.

Rejseblog om Asien Flydende grøntmaked - RejseTanker.dk

Disse destinationer har alle høje vækstrater, tiltrukker en stor mængde ekspertrejsende (f.eks. dem som ofte rejser til nye destinationer) samt et stigende antal af lokale på ferie.

”Friske” destinationer ses sjældent i toppen af lister over populære byer i nogen lande. De er ikke hovedstæder, fyldte med turister eller forekommer i de normale brochurer. De er steder som tilbyder inspirerende rejseoplevelser og mulighed for at være den første af dine venner til at besøge stedet.

Selvom 2014’s liste over ”friske” destinationer tager mange rejsende til uvante steder, så er der overnatningssmuligheder for både luksus- og budgetrejsende samt en bred vifte af oplevelser. Agoda.com’s administrerende direktør Rob Rosenstein forklarer: ”Dette års liste indeholder blandt andet en semi-isoleret landsby i Vietnam og flere andre spændende steder. Der er rigeligt med mad, kultur, sport, afslapning og shopping til at dække enhver rejsendes behov, samt oftest også færre mennesker.”

Med internettets styrke i at nå ud til folk, så forbliver destinationer ikke ’friske’ særlig længe når først populariteten spreder sig. Derfor anbefaler både RejseTanker.dk og Agoda.com at booke tidligt eller i lavsæsonen for at holde priserne nede, samt overnatningsmulighederne mange.

1: Khanom, Thailand

Rejseblog Asien Khanom Thailand - RejseTanker.dkRejseblog Asien Khanom Thailand2 - RejseTanker.dk

Hvor er det? Ca. halvvejs nede i det sydlige Thailand nær Koh Samui og Koh Pha Ngan.
Hvad er det? En søvnig lille by ved den Thailandske Bugt som har få turister, en venlig lokalbefolkning og kilometerlange, fantastiske, tomme strande.
Hvorfor tage hertil? Det er svært at finde et bedre eksempel på Thailands småbysliv. Her er ikke meget at foretaget sig i byen bortset fra at vandre afslappende rundt og snakke med de lokale, prøvesmage velsmagende mad eller nyde den friske luft på en lang gåtur ned af de mange flotte strande. Man kan også leje en motorcykel og tage på tur i de nærliggende områder – her findes jungler, vandrestier og vandfald – eller tage ud i kajak med snorkel og finner. Hvis tidspunktet er rigtigt er det endda muligt at se en sjælden lyserød delfin. Der er også et vist antal barer og restauranter, så man undgår at vende tilbage til det samme sted hver aften – medmindre man har lyst.
Hvornår skal jeg tage afsted? Fra december til april, da der er godt vejr og kun lidt regn. Men selv i den varme sæson klares den værste hede af den konstante brise fra den Thailandske Bugt.
Hvordan kommer jeg dertil? Tag med bus eller minivan fra næsten enhver storby i området inklusive Bangkok. Man kan også komme hertil fra Koh Samui/Koh Pha Ngan - hvis ø-livet er blevet for kedeligt.
Hvor skal jeg bo? For en fantastisk udsigt over vandet kan Rachakiri Resort and Spa anbefales eller besøg Chonnapha Resort, lidt længere oppe ad stranden.

Rejseblog Asien Rachakiri Resort and Spa Thailand - RejseTanker.dkRejseblog Asien Chonnapha Resort Thailand - RejseTanker.dk

Rejsetips:
Mange besøgende anbefaler at leje en motorcykel for nemmere at komme rundt i byen. En betydningsfuld attraktion er Khao Wan Tong-hulensom ligger ca. 12 km inde i landet fra stranden.

2: Mai Chau, Vietnam

Rejseblog om Asien Mai Chau Vietnam - RejseTanker.dkRejseblog Asien Mai Chau Vietnam2 - RejseTanker.dk

Hvor er det? I det nordlige Vietnam ca. 140 km. sydvest for Hanoi og kun ca. 80 km. fra grænsen til Laos.
Hvad er det? En lille by i den bjergrige Hoa Binh-provins omringet af kalkstensklipper og grønne rismarker samt hovedsageligt beboet af medlemmer af den etniske White Thai-stamme.
Hvorfor tage hertil? Selvom det ligner en konstant strøm af besøgende, så er det intet i forhold til de menneskemængder der tager til Sapa for den samme oplevelse. Pulserende, grønne rismarker omkredser byen på alle sider, og dramatiske bakker rejser sig op på begge sider af dalen. Byen er i sig selv ikke specielt betagende, men ude på landet eller oppe i bakkerne, er der den mest utrolige udsigt som bliver bedre og bedre for hvert hjørne man kommer omkring. Der er også adskillige spændende markeder, som bør besøges samt nærliggende huler.
Hvornår skal jeg tage afsted? Det bliver ubehageligt varmt i juni og juli, men den omkringliggende vegetation er på sit højeste (grønt) i februar til maj og skifter til skøn gyldenbrun i oktober og november.
Hvordan kommer jeg dertil? Busser kører til nærliggende Hoa Bin og herfra kan man arrangere bus- eller motorcykeltransport.
Hvor skal jeg bo? Andre som har besøgt stedet, har stor ros til temaet ”tradition-møder-komfort” i Mai Chau Nature Place Riverside Bungalow, mens Mai Chau Lodge er en mulighed for opgradering.

Rejseblog Asien Mai Chau Natur Resort Vietnam - RejseTanker.dkRejseblog Asien Mai Chau Lodge - RejseTanker.dk

Rejsetips: Mange besøgende anbefaler at leje cykler til at udforske byen - eller motorcykler hvis man er til det. Søndagsmarkedet er også meget populært, hvor sælgere fra hele området kommer til byen for at sælge deres varer.

3: Ipoh, Malaysia

Rejseblog Asien Kolonihus Ipoh Malaysia - RejseTanker.dkRejseblog Asien Ipoh Malaysia - RejseTanker.dk

Hvor er det?
På den vestlige side af Malay-halvøen på E1-motorvejen mellem Kuala Lumpur og Penang.
Hvad er det? En søvnig lille by der voksede med opdagelsen af store tin-forekomster i starten af det 20. århundrede. I dag er den kendt for sin lækre mad og omkringliggende huletempler.
Hvorfor tage hertil? Ipohs beliggenhed gør det muligt at drage fordel af områdets betagende naturlige skønhed, og der er masser af guidede ture, der besøger enorme kalkstenshuler, forladte kolonistruiner, f.eks. (det angiveligt hjemsøgte) Kellies Slot, endeløse trekking-muligheder og endda fantastiske rafting-ture. Byen selv er også værd at udforske og tilbyder nogle lækre bygninger og templer fra kolonistæraen. Fik vi nævnt maden? Den er bestemt endnu en grund til at tage afsted.
Hvornår skal jeg tage afsted? Da Ipohs gennemsnitstemperatur bogstaveligt talt varierer med to grader over hele året, så er der ingen kølig sæson – det er dog bedst at tage afsted i de mindst regnfulde måneder, som er maj, juni og juli.
Hvordan kommer jeg dertil? På grund af beliggenheden tæt ved en stor nord-/sydgående motorvej så ankommer næsten alle med bus eller i bil fra Penang eller Kuala Lumpur.
Hvor skal jeg bo? Omslut dig selv til naturen og sov i skyggen af nogle i den grad imponerende kalkstensklipper ved Banjaran Hotspring Retreat eller prøv Garden Hotel, hvor andre gæsterhar fremhævet rummeligheden og det venlige personale.

Rejseblog Asien Banjaran Malaysia - RejseTanker.dkRejseblog Asien iGarden Hotel malaysia - RejseTanker.dk

Rejsetips:
Mange gæster anbefaler Tambun Lost World og varmtvandskilder som et fantastisk familieeventyr. Andre foreslår også sunde mængder af Ipohs berømte hvide kaffe, hvor bønnerne er ristet med margarine og lavet af palmeolie.

4: Tana Toraja, Indonesien

Rejseblog Asien Indonesien Arkitektur - RejseTanker.dkRejseblog Asien Tana toraja village Buff Horns Indonesien - RejseTanker.dk

Hvor er det? Ca. 320 km. nordvest for Makassar på den indonesiske ø Sulawesi.
Hvad er det? En tåget, skovbevokset bjergregion i højlandet i den sydlige Sulawesi-provins, som er kendt for sin åndedyrkertro, unikke huse og uhyggelige (i vestlige øjne) begravelsesceremonier.
Hvorfor tage hertil? Mens turismen her voksede kraftigt i 80’erne og 90’erne, så har de seneste årtier set interessen dale og indtægten fra turisme forsvinde. Besøgstallene er rekordlave, og den rige kultur og naturlige skønhed tigger om at blive udforsket igen, især hvis man forsøger sig lidt uden for de naturlige stier. Turisme i Tana Toraja er centreret omkring byen Rantepao.
Hvornår skal jeg tage afsted? Indonesien har overordnet set to sæsoner – varm og våd, samt varm og mindre våd. Den mindre våde sæson er fra april til oktober, og i bjergene nær Tana Toraja kan det endda blive køligt om natten.
Hvordan kommer jeg dertil? Der er sporadiske fly fra Makassar, men det er svært at sige hvornår og om de er funktionsdygtige, så de fleste mennesker tager en morgen- eller natbus fra Makassar, som tager omkring otte timer.
Hvor skal jeg bo? Prøv Luta Resort Toraja, som har en god udsigt fra balkonen ud over de frodige rismarker og mod de tågedækkede bjerge. En anden mulighed er det simple, men rene Hotel Pison på den anden side af Rantepao.

Rejseblog Asien Luta Resort Indonesien - RejseTanker.dkRejseblog Asien Hotel Pison Indonesien - RejseTanker.dk

Rejsetips: Nogle gæster anbefaler en solid dosis køresygepiller til den lange og snoede bustur fra Makassar, mens de fleste andre gæster anbefaler at hyre en guide til at bidrage med gode tips.

5: Ella, Sri Lanka

Rejseblog Asien Sri Lanka Ella Vandfald - RejseTanker.dkRejseblog Asien Sri Lanka Ella The plantage - RejseTanker.dk

Hvor er det? På den sydlige del af Sri Lanka ca. 140 km. fra Kandy.
Hvad er det? Det kunne se ud som om, at frasen “søvnig lille by” var skabt for Ella, som er kendt blandt rejsende, men har formået at holde sig gemt fra den turistprægede strækning mellem Colombo, Kandy og Galle.
Hvorfor tage hertil? Byen, der er beliggende ved Sri Lankas bjergrige indre, er godt placeret til vandring, spisning, udforskning og afslapning. Tiden der bruges her, har meget at gøre med at møde de lokale og nyde det langsommere tempo fra traditionel srilankansk kultur.
Hvornår skal jeg tage afsted? Det bedste tidspunkt er fra december til marts selvom dette er højsæsonen, men der vil sandsynligvis være lidt overløb fra de store byer på kysten. Da Ella ligger i bjergene kan den varme lavsæson sagtens være komfortabel, og nætterne kan endda være kølige.
Hvordan kommer jeg dertil? Busserne kører igennem fra flere forskellige steder på den sydlige del af øen, men de fleste tager toget, som kommer forbi de større byer på vestkysten.
Hvor skal jeg bo? For imponerende udsigter i de nærliggende områder kan man tage til Tea Garden Holiday Inn. For et mere isoleret ophold kan Eeescart Family Resort anbefales), som er et lille, men hyggeligt hus ca. 20 km. uden for byens centrum.

Rejseblog Asien Sri Lanka Tea Garden Holiday Inn - rejseTanker.dkRejseblog Asien Sri Lanka Eeescart Family Resort - RejseTanker.dk 
Rejsetips: En rejse til Liptons Seat er et ”must”. Det foretrukne udsigtspunkt på toppen af bakken for Sir Thomas Lipton, hvis imperium startede i 1890’erne med te-eksport fra Sri Lanka (dengang Ceylon). På en klar dag, er de endeløse udsigter ud over te-plantagerne helt fantastiske.

6: Kep, Cambodja

Rejseblog Asien Cambodja Kep - RejseTanker.dkRejseblog Asien Cambodja Munke - RejseTanker.dk

Hvor er det? I Cambodia’s sydlige hjørne ca. 15 km. fra grænsen til Vietnam, ca. 85 km. fra Sihanoukville og ca. 160 km. fra Phnom Penh.
Hvad er det? Kep var i det tidlige 20. århundrede en blomstrende, elegant strand- og feriestedsby, men blev overhalet af Sihanoukville i 1960’erne. Under Khmer Rouge-æraen i 70’erne og 80’erne blev Kep fuldstændig glemt, og endte i meget dårlig stand.
Hvorfor tage hertil? Et besøg i Kep handler om at nyde det landlige Cambodja og trække stikket ud på en hektisk livsstil. Byen er i dag et afslappet lille sted med smuldrende påmindelser om en svunden tid og med brede veje, svejende palmetræer og venlige lokale, der giver stedet en sund dosis småbycharme. Kep er meget kendt for sin overflod af mad fra havet (især krabber), som kan bestilles hos dusinvis af strandskure, hvor man kan ligge og nyde en drink, imens man kigger udover vandet. De frodige landområder venter på at blive udforsket, og der er huler, vandfald, små strande, en peberplantage samt det nærliggende Phnum Bokor Nationalpark, der kan bruges til vandring og camping.
Hvornår skal jeg tage afsted? Som med de fleste andre lande i sydsøstasien, så er den bedste tid for et besøg i den kølige sæson – ca. fra november til marts.
Hvordan kommer jeg dertil? De fleste ankommer med bus fra Sihanoukville, Kampot, Phnom Penh eller over grænsen fra Ha Tien i Vietnam.
Hvor skal jeg bo? Knai Bang Chatt resortet har fået adskillige gode kundeanmeldelser, mens den rene og simple Long Villa Inn, er det perfekte sted at bruge et par dage uden at lave noget overhovedet.

Rejseblog Asien Cambodja Knai Bang Chatt - RejseTanker.dkRejseblog Asien Cambodja Long Villa Inn - RejseTanker.dk
Rejsetips: At spise ens egen vægt i krabber er næsten et krav her, men andre anbefaler at hyre en turguide for en dag eller simpelthen at leje en motorcykel og tage afsted på egen hånd for at opleve.

7: Phonsavan, Laos

Rejseblog om Asien Laos Phonsavan Plain of Jars - RejseTanker.dkRejseblog Asien Laos Phonsavan Lao War Memorial - RejseTanker.dk

Hvor er det? I Laos nordlige Xieng Khouang-provins på et bredt plateau omringet af forlandet til bjergkæden Annamese Cordillera.
Hvad er det? Bestemt et sted udenfor de almindelige ruter. Det er mest kendt for den arkæologiske grund Plain of Jars samt at være ét af de mest sønderbombede steder på jorden efter Vietnam-krigen.
Hvorfor tage hertil? Til trods for sin historie og relative isolation, så er byen Phonsavan et dejligt sted med venlige mennesker (selvom man er nødt til at bruge en vis mængde snilde for at undgå faldgruber relateret til en underudviklet turistinfrastruktur). Plain of Jars er den mest bemærkelsesværdige attraktion, et enormt område med megalittiske stenkrukker, hvis formål har forundret arkæologer. De lokale har også meget sindrigt valgt at skabe alting fra skeer til hele huse, ud af rester fra krigen – kæmpe bombeskaller anvendes nu som potteplanter og badekar, mens granatdele er blevet lavet til smykker. Der er også nærliggende bakker der kan udforskes, som har forskellige etniske stammelandsbyer samt varme kilder, vandfald og søer. Det er en god idé at undgå folkemængderne på den slidte Vientiane-Luang Prabang-Vang Vieng rute.
Bemærk: På grund af de gemte, ueksploderede bomber fra krigen må man aldrig forlade afmærkede ruter eller veje, for at vandre ind på en mark eller i en skov. Selvom de fleste områder er helt sikre, så vær på den sikre side, og hyr en turguide, som kender området.
Hvornår skal jeg tage afsted? November til marts har det bedste vejr i Laos, og som man måske kan forvente, så er der mere travlt end normalt, hvilket kræver planlægning. Men er regn ikke en forhindring, så er landområderne meget grønne og smukke i løbet af den våde sæson fra maj til oktober.
Hvordan kommer jeg dertil? Det er nemt at komme dertil med et fly fra Laos Airlines fra Vientiane eller Hanio i Vietnam, men den mest populære måde er måske på en VIP-bus, offentlig bus eller lejede biler, som kommer fra Vang Vieng, Luang Prabang, Vientiane og Vinh i Vietnam.
Hvor skal jeg bo? Som man måske kan forvente af en rimelig isoleret by, så er hoteller i Phonsavan meget elementære, men dog stadig behagelige. Prøv Maly Hotel eller Vansana Plain of Jars Hotel.

Rejseblog Asien Laos Maly Guesthouse - RejseTanker.dkRejseblog Asien Laos Vansana Plain of Jars - RejseTanker.dk

Rejsetips: Næsten alle siger, at en guidet tur vil give det bedste indblik i stedets historie, mens mange andre rejsende anbefaler en gåtur omkring nattemarkedet i midten af byen for at få lidt af den lokale smag.

8: Damyang, Sydkorea

Rejseblog Asien Korea Damyang Rismark - RejseTanker.dkRejseblog Asien Korea Damyang Park - RejseTanker.dk

Hvor er det? I den sydvestlige del af Sydkorea lige ved siden af storbyen Gwangju.
Hvad er det? Kendt for sine bambusvarer og frugtplantager samt meget populær blandt koreanske turister, men har stadig mange uspolerede landområder, der kan udforskes.
Hvorfor tage hertil? Søer, bjerge, parker, bambusskove, historiske steder...hvad er der ikke at lide? Blandt de mest bemærkelsesværdige steder er haven Soswaewon fra det 16. århundrede, der blev bygget for at minde os om vores forbindelse til naturen, Gwangju Lake-reservatet, den historiske by Samjicheon og Jungongwon Garden, hvor tårnhøje bambustræer svejer i vinden. Tæt herpå kan man også finde Mudeung-bjerget, der blev erklæret for nationalpark i 2012. Udsigten fra toppen af Mudeung er episk, men i weekender får hundredvis af koreanere samme idé, så der kan blive proppet. Der er dog mange vandreruter i nærheden, som er mindre travle.
Hvornår skal jeg tage afsted? Det kommer meget an på hvilket slags vejr man foretrækker. Området er mest frodigt og grønt om sommeren, mens farverne om efteråret er virkelig utrolige især fra toppen af Mudeung-bjerget. For de der foretrækker vinter, så er der ikke noget mere forfriskende end en gåtur blandt sneklædte bambustræer i den tørre, kolde luft.
Hvordan kommer jeg dertil? Det er nemmest at tage en taxa fra Gwangju, der har nemme forbindelser til all de populære byer i nærheden.
Hvor skal jeg bo? Mudeung Park Hotel tilbyder et stille sted uden for den pulserende by, mens Hiddink Tourist Hotel ligger lige ved siden af nogle af Gwangjus travleste shopping- og spisegader.

Rejseblog Asien Mudeung Park Hotel Sydkorea - RejseTanker.dkRejseblog Asien Sydkorea Hiddink Tourist Hotel - RejseTanker.dk

Rejsetips: Gå ikke glip af bambus-teen, der naturligvis er lokal, og for lidt eventyr, kan man prøve en natteklatring op ad Mudeung-bjerget, der har tændte lamper det meste af vejen.

9: Hakone, Japan

Rejseblog Asien Japan Lake Hakone - RejseTanker.dkRejseblog Asien Japan Lake Ashinoko - RejseTanker.dk

Hvor er det? Sydvest for Tokyo på toppen af Izu-halvøen og ca. 30 km. fra Mount Fuji.
Hvad er det? At besøge Hakone handler om to ting – varmt vand og fantastiske udsigter. Det er en meget populær og en lokal destination for japanere, og er nu også ved at blive populær hos udlandske turister.
Hvorfor tage hertil? Hakone er meget kendt for sine boblende varmtvandskilder – eller onsen -, der får næring fra regionens konstante geologiske aktivitet. Nogle er bare varme bassiner, hvor gæster kan sidde og slappe af mens andre nærmer sig komplet vandparkstatus. Uanset hvad så prøv at besøg så mange som muligt. Og gå ikke glip af de sorte æg, der koges i det naturligt varme vand – det siges, at for hvert æg, så forlænges ens liv med syv år! Der er også fantastiske vandreruter i de nærliggende bakker, og den smukke Ashinoko-sø, hvor man på en klar dag kan se det samme glimt af Mount Fuji, som er blevet malet og skrevet om i århundreder.
Hvornår skal man tage afsted? Der er koldt om vinteren, varmt om sommeren og komfortabelt køligt om foråret og efteråret. Så det handler meget om personlige præferencer. Mens nogle personer foretrækker at sidde i varme kilder, mens dampen forsvinder op i den kolde luft, så foretrækker andre en behagelig omgivende temperatur og en hurtig dukkert for at få musklerne varmet op.
Hvordan kommer jeg dertil? Der er masser af busselskaber der kører fra Tokyo, Yokohama eller andre større byer i nærheden, men da dette er Japan, så er der selvfølgelig også tog – ét af Japans lyntog kører fra Tokyo til Odawara, hvorefter man skifter til Hakone-Tozan-toglinien. Der er også almindelige pendlertog der varierer i pris og hastighed.
Hvor skal jeg bo? Prince Hakone Hotel har en stille og rimelig isoleret beliggenhed ved Ashinoko-søens kyst. Det 135-år gamle, antikke Fujiya Hotel har budt berømte gæster velkommen såsom Charlie Chaplin, John Lennon og forskellige japanske kongelige medlemmer.

Rejseblog Asien Japan Prince Hakone Hotel - RejseTanker.dkRejseblog Asien Japan Fujiya Hotel - RejseTanker.dk

Rejsetips: Mange besøgende har bemærket, at butikker og restauranter lukker tidligt i Hakone, så forbered måltider i god tid eller lav en beholdning af varer, hvis måltider skal spises sent. Mange anbefaler også rejsekortet Hakone Free Pass, der giver adgang til fri brug af busser, tog, både og svævebaner inden for en vis zone.

10: Nantou, Taiwan

Rejseblog Asien Japan Sun Moon Lake Nantou - RejseTanker.dkRejseblog Asien Japan Mount Yushan - RejseTanker.dk

Hvor er det? Nantou-regionen er bogstavelig talt i hjertet af Taiwan – den eneste indlandsregion på øen.
Hvad er det? Nantou er det landbrugsmæssige centrum i Taiwan og en rustik modsætning til de travle byer på de vestlige og nordlige kystlinier.
Hvorfor tage hertil? Det der trækker mest er den uforstyrrede Sun Moon-sø, der forankrer et stort område, som er populært blandt sejlere, fiskere, vandrere, cyklister og turister. Lokale taiwanesere besøger også stedet på grund af de forskellige hjemmelavede landbrugsprodukter der er til salg på de mange landbrug, som omkredser området. Regionen er også hjemsted for Mount Yushan, Taiwans højeste punkt, og her er varmtvandskilder, floder og massevis af flotte grønne landskaber.
Hvornår skal jeg tage afsted? Oktober til januar er en meget behagelig tid i Nantous høje beliggenhed. Undgå at tage afsted mens der er større festivaler, f.eks. det kinesiske nytår (januar/februar), Ching Ming (april), Midtefterårsfestival (september) osv. medmindre du er klar på at reservere overnatning i god tid og ikke har noget imod store menneskemængder.
Hvordan kommer jeg dertil? Næsten enhver stor by i Taiwan har busforbindelse til Nantou, og turist togruten fra byen Ershui til Checheng er en fantastisk måde at se landet på. Togstationen i Checheng er kun et par kilometer fra Sun Moon-søen.
Hvor skal jeg bo? Skylight B&B er lige ved Sun Moon-søens kyst og er kendt for sine rene værelser og fantastiske udsigt fra morgenbordet. Fleur De Chine Hotel er populært for familier, har fantastiske udsigter og et imødekommende personale, der kan arrangere bådture på søen.

Rejseblog Asien Japan Skylight BB - RejseTanker.dkRejseblog Asien Japan Fleur De Chine Hotel - RejseTanker.dk

Rejsetips: Besøgende har kraftigt anbefalet svævebaneturen, der giver en fantastisk udsigt ud over søen ovenfra (nogen har dog nævnt, at det rimeligt dyrt). Andre siger, at det er værd at gå tidligt i seng for at stå tidligt op og se solopgangen over søen

Kilde; agoda.com

Sidst ændret -
12

Kommentarer

Rejseblog KategorierRejser 2017

Her rejser RejseTanker.dk til i 2017

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Rejsesites vi anbefaler

ticketbarlogo

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem