Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Queensland - alt det du skal vide....

Queensland, også kaldet Australiens "Sunshine State", er et eventyrland... intet mindre!

Queensland - Områderne i Australien på RejseTanker.dk

Her bliver du budt på uberørte strande, tropiske øer, frodige regnskove, pulsende storbyer og den australske "Outback".

Uanset om du er kommet til Queensland for at ligge på de solbeskinnede strande, trekke gennem regnskovene eller at snorkle/dykke på The Great Barrier Reef, så vil Queensland give dig en oplevelse og indsigt du aldrig havde drømt om, og altid vil drømme dig tilbage til.

I kystområderne får du de mest fantastiske strande, fantastisk mad og et kæmpe udvalg i shopping, og rykker du længere mod nord, kan du fx. besøge én ud af 5 af Queenslands World Heritage (UNESCOs verdensarvsprogram) områder - den største sand ø i verden (122 km lang og 25 km bred) Fraser Island hvor du kan svømme i ferskvandssøer.

Great Barrier Reef - Områderne i Queensland Australien på RejseTanker.dkEt andet område som også står på World Heritage er "The Great Barrier Reef", et område som strækker sig over 2300 km langs Queenslands kyst.

Revet er hjemsted for et utal af havdyr, koraller og skjulte "skatte", og er et af verdens bedste steder at snorkle og dykke.

Tager du til "The Tropical North Queensland" er det regnskoven som står på World Heritage listen med sit "Wet Tropics". Her møder du spetakulære landskaber, store og dybe kløfter, utallige vandfald og smukke bjergtoppe.

Queenslands "Outback" skiller sig væsentligt ud fra alt andet, her er det ørken landskab og anekdoter fra de lokale, som man kan sidde og lytte til med en kold øl i hånden, på en af de mange ikoniske outback barer/pubber. 

Landefakta om Queensland

Kort over Queensland - Områderne i Australien på RejseTanker.dk

Queensland er Australiens næststørste stat med mere end 4,5 millioner indbyggere. Queensland dækker 22,5% af Australiens nordøstlige del og grænser op til staterne New South Wales, South Australia og Northern Territory.

Queensland har en samlet kyststrækning på 7400 km.

Vejret i Queensland - Australiens områder på RejseTanker.dkQueenslands behagelige klima, som i sommerperioderne ligger på ca. 31 gr. og ca. 17 gr. i vinterperioderne (husk at sommer og vinter er modsat vores), har en befolkning som primært lever en udendørs livsstil og nyder godt af verdensklasses strande, floder, søer, nationalparker, regnskove og det tropisk koralrev.

Denne misundelsesværdig livsstil sikrer, at den nuværende befolkning fortsætter med at vokse - og trives.

Queensland er med sin højtudviklede teknologi, sine mange servicetjenester og Australiens laveste skat - det mest attraktive sted i Australien, for mange nye virksomheder hvert år.

Queensland har det hele og herunder får du en guide til alt det der venter dig i dette fantastiske område.... 


 

Cairns

Cairns - Områderne i Queensland på RejseTanker.dk
Cairns

Turen går til Cairns

Cairns er indgangen til Queenslands tropiske nord og et af Australiens mest populære "hotspots". En by som er det rene eventyr af en legeplads på både land og vand - udover at være en stilig by, så er området også kendt for sin afslappede atmosfære og masser af tropiske oplevelser. 

Læs mere...

Brisbane

Brisbane - Områderne i Australien på RejseTanker.dk

Turen går til Brisbane

Queenslands hovedstad, Brisbane, er en solrig og sofistikeret by fyldt med nerve, stil, kunst, kultur, og er gateway til rigtig mange berømte attraktioner.

Læs mere...

Byerne i Queensland

Læs mere om

Tripadvisor DK 300x600