Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Hvem er RejseTanker.dk

RejseTanker.dk er en økonomisk uafhængig og 100% dansk Rejseportal baseret på et RejseForum, en RejseBlog, RejseTips og RejseAnmeldelser fra rejselystne og hjælpsomme brugere. På RejseTanker.dk er det brugerne som er i centrum og som skaber indholdet.

RejseTanker.dk er IKKE et rejsebureau og vi sælger derfor IKKE rejser - alle anbefalinger, råd og vejledninger i RejseForum samt anmeldelser under RejseAnmeldelser, beror KUN på vores egne og brugers private erfaringer, ligesom det også primært er RejseTanker.dk og vores brugere, som leverer og bedømmer andet indhold på RejseTanker.dk. 

RejseTanker.dk indgår dog annonce- & samarbejdsaftaler med bureauer, virksomheder, hoteller m.m. hvis vi mener det har relevant betydning for vores brugere, og kan bidrage med inspiration og andet input til planlægning af rejser.

På RejseTanker.dk vil du blive mødt af en verden af rejser og oplevelser, hvor du ved hjælp af personlige oplevelser og erfaringer, selv kan planlægge og arrangere din helt egen individuelle og unikke rejse til skønne rejsemål i verden. Du kan hente inspiration og relevant information, stille spørgsmål og få gode råd, se billeder & video og holde kontakt med dem derhjemme mens du er ude at rejse.

Under "Anmeldelser" kan du oprette og anmelde "et sted", som du mener er værd enten at besøge eller at advare om. 

Udover medlemmernes aktiviteter, som er og skal være portalens største aktiv, bidrager både RejseTanker.dk og gæstebloggere, fra tid til anden, med at skrive Rejseblogs & RejseTips med gode historier, rejsetrends, spændende, anderledes og sjove steder, tips & tricks og gode råd - altsammen som inspiration til at planlægge og arrangere din næste unikke rejse.

RejseTanker.dk er en social rejseportal som du kan bruge og tage med dig uanset hvor i verden du befinder dig. Ved at oprette din egen (gratis) profil, kan du opretholde kontakten til venner og familie, skrive og opdatere rejsebreve, oprette billed- og videomapper, skrive statusopdateringer og meget meget mere - næsten som vi kender det fra bl.a. Facebook - bare med lidt flere muligheder.

At oprette sig som medlem er GRATIS og alt du behøver er en e-mailadresse. Du bestemmer selv hvor meget du vil holde privat mellem dig og dine venner/familie, og hvad du vil offentliggøre overfor resten af RejseTanker.dk's brugere.

På RejseTanker.dk har vi masser af tanker og ideer, og da vi arbejder os hen mod at blive Danmarks mest aktive personlige Rejseportal, vil vi konstant være under videreudvikling. Har du gode forslag og ideer til forbedringer, så hører vi meget gerne fra dig på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Rigtig god fornøjelse

 
Tripadvisor DK 300x100