Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Hvad kan du på RejseTanker.dk


Opret en rejseprofil

Opret en gratis rejseprofil på RejseTanker.dkFor at få fuldt udbytte af alle RejseTanker.dk’s aktiviteter, skal du oprette en profil. Det er GRATIS at oprette sin helt egen personlige profil.

Med en profil kan du oprette grupper, invitere & anmode venner, dele billeder & video, skrive statusopdateringer, Blogindlæg & Rejsebreve, deltage og være aktiv i forummet og oprette og anmelde "steder" i hele verden.

Du bestemmer selv, hvor meget der skal være privat og hvor meget der skal være offentligt.

 
Destinationer

Destinationer på Rejsetanker.dkPå Destinationer kan du klikke dig ind på de lande og områder, som du finder interessante, og læse en intro tekst som er kendetegnene for landene.

I højre kolonnen kan du se og læse blogindlæg og forumsaktiviteter, som kun er relevante for den valgte destination.

 

Rejseforum

Rejseforum på RejseTanker.dkI Rejseforummet finder du gode debatter, tips & tricks og inspiration, til rejser og ferier til alverdens rejsemål.

Du kan udveksle erfaringer og dele viden med andre rejse interesserede, stille spørgsmål og få svar om forskellige destinationer og temaer, søge rejsepartnere og i markedet kan du sælge, købe og bytte alt fra rejse- & guidebøger, til backpackerbiler.

Du har også mulighed for at leje eller udleje sommerhus.

Rejseblog

PRejseBlog på RejseTanker.dkå Rejsebloggen kan du under specifikke lande eller områder, læse spændende blogindlæg om alt fra personlige rejseoplevelser, til inspirerende og detaljerede rejsebeskrivelser. 

Vores Rejsebloggere består primært af redaktionens egen research og oplevelser, men også Gæste Rejsebloggere samt anerkendte rejseselskaber, har leveret artikler med rejsebeskrivelser.

Nederst i et rejseblogindlæg, kan du altid se hvilken kilde indlægget kommer fra - medmindre redaktionen selv har skrevet indlægget.

Rejsetips:

Rejsetips RejseTips på RejseTanker.dk fungerer næsten som Rejseblogs, men er forbeholdt indhold af mere informativ karakter.

Også her kan du læse om personlige oplevelser og få specifikke anbefalinger, samt finde masser af gode råd og tips.

Indholdet er primært skrevet af redaktionen, men som på Rejsebloggen, publicerer vi også gode Rejsetips fra både private og rejseselskaber.
- Se evt. efter kilden i bunden af indlægget.

Anmeldelser:

Anmeldelser på RejseTanker.dkDenne kategori er helt ny og den første af sin slags.

Her kan du oprette "et sted" - fx. et hotel eller restaurant du boet/spist på, og efterfølgende gerne vil anbefale eller advare mod.

Efter oprettelsen af "stedet", kan du anmelde din oplevelse, og tildele stjerner alt efter hvad du mener "stedet" har fortjent. Efterhånden som Anmeldelser-kategorien bliver større, er ideen med denne kategori, at vores brugere kan gå ind og hente personlige anbefalinger til deres næste rejsemål - lidt som på Tripadvidsor, men - KUN anmeldelser baseret på danskernes rejseerfaringer.

Min profil:

Opret GRATIS rejseprofil på RejseTanker.dk din profil (som du kun kan se, når du er logget ind) kan du styre alle dine aktiviteter på RejseTanker.dk.

Her kan du følge med i den seneste aktivitet på RejseTanker.dk, se nye medlemmer, billeder og videoer, se seneste oprettede grupper, seneste indlæg i forum, samt redigere i alle dine profiloplysninger.

Det er også herfra du kan invitere venner og familie, til at følge og kommunikere med dig, mens du rejser – mulighederne er mange.

Bliv Gæsteblogger

Har du nu fået blod på tanden og fundet ud af, hvor meget det kan betyde, at blive inspireret af andres rejseoplevelser - så kom og vær med - DEL DINE oplevelser - gode, som mindre gode - BLIV Gæsteblogger og skriv om alle dine erfaringer, store som små! Læs meget mere HER om hvordan du gør.

Vær med i de daglige aktiviteter....

RejseTanker.dk på FacebookRejseTanker.dk på Google+ Kom og være medRejseTanker.dk på Twitter - Kom og være medRejseTanker.dk på Linkedin - Kom og være med

Er du helt pjattet med at rejse, og elsker du smukke billeder og gode historier, så tilmeld dig også vores sociale sites - her er vi hver dag aktive med skønne billeder, sjove film, gode historier m.m. - en rigtig god og hyggelig måde, at komme lidt tættere på hinanden - så hop ind og følg de sider, der nu passer dig bedst.

Nyhedsbrev

Selvfølgelig har vi også et Nyhedsbrev, som du skal tilmelde dig - vi sender kun nyhedsbreve ud, når vi har noget på hjertet såsom nye blogindlæg eller brugbare rejsetips, men også en opdatering på aktiviteterne i både forum og Anmeldelser - så det må du ikke gå glip af! Nyhedsbrev tilmeldingen finder du på Forsiden.

 
Tripadvisor DK 300x100