Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig


RejseTanker.dk er altid på udkig efter gode rejsesites, som kan give inspiration og hjælpe med planlægning til dit næste fantastiske rejsemål.

Herunder har vi samlet gode links til spændende rejsesider, som er værd at besøge, når rejselysten melder sig.
Har du selv forslag til gode links med inspiration og rejsetips, så kontakt os endelig ! 


Pyala Travel – think global, travel local!

Pyala - Rejs med lokale agenter - RejseTanker.dkExplore ASIA the way we do & connect directly to your Asian Local Travel agent!

Pyala Travel er en international rejseportal som forbinder rejsende direkte til pålidelige lokale rejsebureauer i Asien.

Hvorfor udforske Asien med Pyala Travel?

Rejs præcis på den måde du ønsker, lav din egen rejseplan, rejs på din egen måde og i dit eget tempo til kendte og ukendte steder i smukke Asien.

Med vores lokale rejsebureauer, sikrer du dig autentiske oplevelser via vores "mød en lokal" aktiviteter med dagsture, bjergtrekking, cykelture, gadekøkkener og meget meget mere.

Ved denne rejseform støtter du de lokale økonomisk. 

Læs mere...

Ticketbar - "drop køen" billetter til 55 lande i verden

Ticketbar - køb billetter til seværdigheder og spring køen over - RejseTanker.dkTicketbar har specialiseret sig i "skip-the-line" billetter til seværdigheder og museer i 55 lande, herunder Europa, Nordamerika, Asien og Afrika. I alt er det billetter til over 12.000 forskellige attraktioner.

Udover at sælge billetter til enkelte attraktioner, tilbyder Ticketbar også kombineret billetter, som giver rigtig gode rabatter og mulighed for at købe billetter til flere attraktioner på én gang.

Eftersom rejser til storbyer er blevet mere og mere populære, er køerne til verdens mest besøgte attraktioner også blevet længere og længere. Med Ticketbar kan du købe "skip-the-line" billetter, så du sparer både tid og penge når du ankommer til din destination.

Læs mere...

Rejseklinikken

Rejseklinikken - Vaccinationer på RejseTanker.dkRejseklinikken hjælper dig et stykke på vejen, til at opnå dit livs rejse!

Planlægger du en jordomrejse, en orangutang tur til Borneo, Jeep safari rundt på Afrikas savanne eller en forretningsrejse til Bangkok ?

Så er det vigtigt du undersøger hvilke vacciner du bør få inden du rejser. 

Rejseklinikken er en professionel vaccinationsklinik med speciale i rejsevaccination. Når du besøger os, står vi klar til at hjælpe dig med specialiseret rådgivning om rejsemedicin og viden om de sygdomme du sikrer dig mod på din rejse. 

Læs mere...

VisitFootball.dk

VisitFootball.dkVisitfootball.dk På Rejsetanker.dk er en rejseguide til dig, som vil ud i verden og opleve live fodbold. Vi skriver rejseguides til alle de store fodboldklubber i Europa, som Barcelona, Chelsea, Liverpool osv.

Vi gør meget ud af at skrive dybdegående guides til hver klub, både det mest basale og nødvendige, men også hvad man skal være opmærksom på og hvad man kan opleve ud over fodboldkampen. 

Vores ambition er, at din fodboldrejse skal starte på VisitFootball.dk uanset om du selv vil planlægge turen eller hvis du leder efter et rejsebureau, hvor rejsen kan købes færdig. 

Læs mere...

RejseGear.dk

 

RejseGear.dk på RejseTanker.dk - Gode LinksRejseGear.dk er en webshop som tilbyder et bredt sortiment indenfor udstyr til rejsen.

Butikken sælger primært kvalitets kufferter og trolleys, men har også et stort udvalg i sovemasker, toiletsager samt andet tilbehør til flyturen. Shoppen drives af de 2 helt unge mænd Marcus og Mikkel på hhv. 21 og 22 år.

RejseGear.dk på RejseTanker.dkIdéen bag shoppen kom, efter drengene selv skulle på ferie og var på udkig efter nogle kvalitets kufferter.

De undrede sig over at det meste "rejsegear" kun blev solgt fra almindelige lædervare butikker, og ikke fra butikker som specialiserede sig i udstyr til rejser.

Dette har Marcus og Mikkel nu lavet om på, og har åbnet webshoppen RejseGear.dk som KUN forhandler lækkert udstyr til rejsen.

Læs mere...

Nelson Carvalheiro Travel & Food

Nelson Carvalheiro Travel&Food - RejseTanker.dkMin store lidenskab handler om mennesker, rejser og mad!!

Det kan vist ikke overraske nogen, hvis man er vokset op på en lille gård i Coimbra, Portugal og efterfølgende har gjort international karriere indenfor servicebranchen i Spanien, Brasilien, England og USA.

Inden min tid som rejseforfatter og fotograf, var jeg dedikeret hotelmanager, og altid på spændende og unikke steder - en stor del af tiden har været på Palacio Belmonte.

Læs mere...