Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Skriv om dine rejseoplevelser

Bliv Rejseblogger eller Gæsteblogger og del dine rejseoplevelser på RejseTanker.dk

RejseTanker.dk er vi vilde med at høre om personlige rejseoplevelser - og i alle afskygninger.

Det har ingen betydning om det bare er et weekendophold, en jordomrejse eller en charterrejse - DINE rejseoplevelser kan være en stor inspirationskilde for os alle, uanset hvilken rejse du har været på!

Du har flere muligheder at vælge imellem, når du vil blogge om dine rejser, men fælles for dem alle er, at udover at skrive om dine oplevelser, så vil vi rigtig gerne se billeder – billeder er næsten det aller vigtigste, for vi ved jo alle, at det ofte er billederne, som fanger vores opmærksomhed og dermed får os til at læse og undersøge.

Herudover elsker vi tips, gode råd og masser af anbefalinger (og advarsler), som vi kan bruge i planlægningen af vores næste rejse - som måske netop er til den destination du vil skrive om. Har du links gør det søgningerne meget nemmere, så det er vi også meget glade for.

Sådan kommer du i gang med at rejseblogge

Bliv gæsteblogger pa RejseTanker.dk

Skriv din egen private Rejseblog eller Rejsebrev

Ved at oprette en rejseprofil, så bliver du bruger på RejseTanker.dk og kan med det samme, går i gang med at skrive Rejseblog eller rejsebrev til venner og familie. Når du har oprettet en profil går du, via din profilside, ind under Grupper og opretter alle de grupper du har lyst til - fx. en til familien og en til vennerne (hvis de ikke skal have samme opdateringer).

Herefter inviterer du alle dem, som du ønsker skal være en del af gruppen, og efterfølgende kan du ellers bare gå i gang med at skrive, oprette billedarkiver, indsætte videoer etc. - og der er også et kort, som ved hver ny opdatering, viser præcist hvor i verden du befinder dig.

Så snart du har oprettet en ny beretning, statusopdatering, meddelelse etc. modtager alle medlemmer i gruppen, en mail advis om at der er nye aktiviteter i gruppen.

Tips: Tjek teksten for stavefejl. Upload billeder fra starten i den rigtige størrelse (590 pixel er størrelsen på den fulde bredde, 300 for den halve bredde).

(obs; Dine egne rejseblogs og rejsebreve er private, og kan kun ses af gruppens medlemmer)

RejseTanker.dk publicerer DIN rejsehistorie

Kunne du tænke dig at fortælle DIN rejsehistorie eller har du Rejsetips, som du kunne tænke dig at dele med os andre? Så hold dig endelig ikke tilbage - send os en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med din rejsehistorie eller -brev, vedlagt billeder, links og alt hvad du ellers måtte have, som kunne passe ind i dit blogindlæg. Så gennemlæser vi din historie, sætter blogindlægget op med tekst, billeder og links og retter det hele til og publicerer det på RejseBlogs - og måske på de sociale medier ;-)

Tips: En god mulighed, for dig som måske ikke er tryg ved selv at skrive, stave, sætte komma etc. eller ”bare” vil dele dine oplevelser, uden for meget arbejde. Vi gennemgår ALTID for stavefejl og retter til, hvis der er behov for det.

Bliv Gæsteblogger

Måske har du allerede din egen Rejseblog. I så fald, kan du blive Gæsteblogger på RejseTanker.dk. Det kræver dog stadig, at du laver et personligt blogindlæg, som ikke er af forretningsmæssig karakter. Send os en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dine ideer til indlæg, og en mindre historie om dig og din blog. Udover at skrive et blogindlæg, må du også gerne både præsentere dig selv, din blog og linke til siden (linker du til en ekstern side, stiller vi krav om også at få et link tilbage), MEN du må IKKE kopiere et blogindlæg, da dette vil medføre "duplicate Content" og som kan blive straffet voldsomt af Google - så derfor, hvis du vil udgive et allerede eksisterende blogindlæg, skal det omskrives først.

Alle indlæg bliver gennemgået af RejseTanker.dk inden de bliver lagt online, og finder vi, at et indlæg; kun bærer præg af at sende vores brugere "videre", kun har salg for øje, ingen relevans har på RejseTanker.dk, er stødende eller vi af andre årsager, ikke mener at kunne publicere dit indlæg, vil du selvfølgelig få besked herom.

Er der noget du er i tvivl om vedr. blogindlæg - hvad du kan og ikke kan, eller har du bare brug for generel hjælp - så tøv ikke med at kontakte os, vi er her for at hjælpe dig!

Bliv Rejseblogger

Ønsker du at gæsteblogge på vegne af en virksomhed, så klik videre her

Gem

Gem

Gem