Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Samarbejde

Samarbejde - Media kit

RejseTanker.dk 

er en personlig rejseportal, hvor alt indhold er baseret på personlige rejseoplevelser og rejseerfaringer. 

Med vores mange artikler, skrevet fra hele verden og ofte direkte fra strandkanten, i flyet, fra basthytten, eller en fortovscafé, inspirerer vi vores mange læsere med alt fra planlægning og rejsetip, til cityguides og anmeldelser af hoteller, restauranter, seværdigheder m.m. 

Bagom RejseTanker.dk

Charlotte B. Gade - Rejseredaktør pa RejseTanker.dkJeg hedder Charlotte B. Gade og er rejseredaktør, blogger, anmelder, annonceansvarlig, frontend tekniker, designer og ikke mindst, den lykkelige founder af denne fantastiske rejseportal.

På RejseTanker.dk skriver jeg, sammen med flere niche gæstebloggere, rejseartikler og anmeldelser på alt fra destinationer, cityguides og rejsetips, til flybilletter, hoteller, restauranter m.m.

Jeg elsker at rejse og deler gerne ud af alle mine fantastiske oplevelser, for min erfaring er, at personlige anbefalinger giver de bedste oplevelser - derfor grundlagde jeg også denne portal.

Jeg rejser så meget jeg kan komme afsted med, og har gjort det siden min gymnasietid for 25 år siden.

Som 20 årig backpackede jeg for første gang alene jorden rundt i et år. Igen, efter jeg afsluttede min 20 årige karriere i reklamebranchen, blev det til endnu en jordomrejse, men denne gang med mand og barn. 

Hvert år i hele februar/marts rejser jeg i minimum en måned ud, med mine 2 yngste børn (pt. 11 og 12 år), for at skrive artikler og tage et hav af billeder af steder, som vi får mange henvendelser om fra vores læsere. Dog er kravene til disse rejser; det skal være langt væk, det skal være varmt, der skal være hav og vi bliver max. 1 uge samme sted. 

Resten af året rejser vi yderligere ca. 2-4 gange, dog kun af 1-2 ugers varighed, og selv er jeg ofte afsted på presseture af 2-4 dages varighed og på weekend getaways.

Samarbejde med RejseTanker.dk

RejseTanker.dk tilbyder flere muligheder for samarbejde; 

  • På vores planlagte rejser - Rejser 2017 - helt eller delvist
  • Presse- & bloggerrejser 
  • Tests og advertorials af rejserelevante produkter
  • Konkurrencer (begrænset) 

Vi modtager gerne andre forslag til samarbejde på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

RejseTanker.dk er medlem af Nordic TB, som er et digitalt netværk med professionelle og indflydelsesrige journalister og rejseskribenter fra Danmark, Sverige, Finland, Norge og Island, og som skaber innovativ markedsføring og deltager i forskellige kampagner for destinationer, brands og virksomheder.  

Fælles for alle artikler er, at uanset om vores rejser er i samarbejde med rejsearrangører eller er sponsoreret rejser, så er alle artikler skrevet udfra vores egne personlige betragtninger, og vil ikke være påvirket af vores samarbejdspartnere. Alle artikler bliver publiceret på RejseTanker.dk og vil efterfølgende tagges og hastagges på alle vores sociale medier.

Målgrupper på RejseTanker.dk 

RejseTanker.dk henvender sig til alle over 20+ fordelt på grupperne;

  • Familier med børn 
  • Par
  • Singlerejsende
  • Adventurerejsende
  • Backpackere

Kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for uddbybende info om vores målgrupper 

Månedlig statistik for RejseTanker.dk 2016

Antal artikler: 660 
Antal tilmeldte brugere: ca. 1100
Besøgende: +25.000

Sociale Platforme; Facebook, Instagram, Google+, Twitter, Youtube og vi deltager aktivt i flere større Skandinaviske rejse netværk og fora.

Både på RejseTanker.dk og på alle vores sociale medier, stiger vores besøgstal dagligt med rejseglade læsere fra hele Skandinavien – som søger inspiration eller information om familieferier, storbyferier, eksotiske strande, jordomrejser etc. - eller for at læse personlige anmeldelser, som guider til at træffe de bedste valg. 

 

Gem

Gem