Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Planlagte rejser 2017

På denne side kan du følge vores rejser i 2017.

De fleste rejser er primært baseret på destinationer vi får mange henvendelser på, men vi rejser også til destinationer, som vi selv mener er interessante at sætte fokus på. 

Planlagte rejser 2017 - RejseTanker.dk

Hensigten med rejserne er, at skrive og publicere artikler og anmeldelser af alt hvad vi oplever undervejs. 

Artiklerne bliver alt fra cityguides, om lækre strande og spændende seværdigheder, til anmeldelser af hoteller & resorts, tur arrangører, restauranter mv. 

Vi vil også anbefale hvem rejserne egner sig bedst til - børnefamilier, par, singler mm, og om det kan svare sig selv at arrangere eller at købe en pakkerejse. 

Har du spørgsmål eller input til rejserne, så kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Zanzibar - august 2017

Rejser 2017 - Zanzibar - RejseTanker.dk

Hvornår: 20.8-04.9. 2017
Hvorhen: Zanzibar
Varighed:14 dage
Tema: Badeferie og udforskningsrejse

Så er Zanzibar rejsen i hus og vi glæder os til at rejse ud og skrive artikler om alt vi oplever på øen. Vi skal bor 14 dage på et all inkl. hotel og derfra tager vi ud og udforsker hele øen og forhåbentlig også øen Prison Island. 

Budapest - september 2017

Rejser 2017 Budapest - RejseTanker.dk

Hvornår: 10.9-13.9 2017
Hvorhen: Budapest
Varighed: 3 dage
Tema: "Weekend getaway" - Budapest skal udforskes og en cityguide skrives.


Afrikasafari (Dato ikke fastlagt)

Afrikasafari med børn - Rejseblog på RejseTanker.dk

Hvornår: Vides ikke
Hvorhen: Tanzania, Kenya eller anden Safaridestination
Varighed: Ca. 14 dage
Tema: Safari med børn

Safarirejser med børn, er en af de rejser som ligger blandt top 5 af vores læsers drømmerejser - fortvivl ikke, vi skal nok få det på "to do" listen, men har endnu ikke fastlagt noget endnu. 

Hvor i Afrika skal man rejse hen? Skal man bo på savannen i camps eller på de "lidt mere sikre" lodges? Kan det kun gøres til de 15.000+ pr. pers.? Skal det være via bureau eller kan man selv planlægge det - og blir det billigere/bedre af det?

Er det forsvarligt at tage børn med på safari? Kan man kombinere safari og badeferie? Hvorfor er de fleste safarirejser kun 8-10 dage - blir det meget dyrere, hvis man tager 14 dage eller mere? 

Afrikasafari med børn - Rejseblog på RejseTanker.dk

Sådan lyder nogle af de mange spørgsmål vi får..... og det bliver vi jo nødt til at tage ud og finde svar på :)

Derfor er en safarirejse med børn til Afrika fx. til Kenya eller Tanzania på "tegnebrættet" - dog har vi endnu ikke fastlagt et tidspunkt.

Kreta - Chania & Rethymnon juli 2017

Rejser 2017 - Chania & Rethymnon - RejseTanker.dk

Hvornår: Jui 2017
Hvorhen: 3 dage i Chania gamle by & 7 dage i Rethymnon 
Varighed: 10 dage totalt


 Dubai, Cambodja & Thailand maj 2017

Rejser 2017 - Rejseblog på RejseTanker.dk

Hvornår: Maj 2017
Hvorhen: Rundrejse med start i Dubai, videre til Bangkok og herfra til Koh Chang og Koh Kood. Over den cambodianske grænse til Sihanoukville og Otres. Fra Otres til Koh Rong Samloen. Tilbage til Otres og herfra med minivan til Phnom Penh. Tilbage til Bangkok og herfra hjem.
Varighed: 3,5 uge

Tema: Vi får rigtig mange henvendelser fra familier, som drømmer om selv at skræddersy deres rejse til enten Dubai, Cambodja og/eller Thailand. Mange af spørgsmålene går på: hvordan og med hvem får vi de bedste flybilletter, hvor skal vi bo, hvordan kommer vi fra A til B, hvor mange steder kan vi nå at besøge, er det trygt for børnene, hvordan er prisniveauet etc. - og næsten alle, vil gerne til steder hvor de finder mest originalitet. 

Her kan du læse om vores 2 dages stopover i Dubai.

Manchester - England februar 2017

Manchester Weekend Getaway - Rejseblog på RejseTanker.dk

Hvornår: 2. - 4. februar 2017
Hvorhen: Manchester City
Tema: Weekend Getaway - gode hoteller, restauranter og SPAmuligheder
Varighed: 3 dage

Byen besøges primært af fodboldfans, men har også mange andre ting at byde på, blandt andet koncerthuset Albert Hall, hvor vi er inviteret til koncert med "Kaleo".

Grundet de rigtige mange, gode og billige flyforbindelser, giver byen en god mulighed for et weekend getaway for enten en venindetur med SPA-behandlinger eller en kærestetur med godt hotel og lækre restauranter.  

Her kan du læse om vores weekend-getaway i Manchester

Flere rejser som er på "to do" listen, men som vi endnu ikke har fastlagt er flg.:

Filippinerne - Palewan og El Nido

Med henblik på samarbejde evt. til ovenstående destinationer kontakt os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Gem