Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

USA Grand Canyon - RejseTanker.dkDette gigantiske kontinent som dækker et areal på 24.200.000 km² og dermed er det tredjestørste kontinent i verden (kun overgået af Asien og Afrika) tilbyder alt hvad du kan drømme om.

På dette kæmpe kontinent, er det stormagterne USA, Canada & Mexico som dominerer.

Her finder du en storslået natur med bjerge, øde vildmarker, ørkener, imponerende kyststrækninger, frodige tropeskove og iskolde gletsjerlandskaber og ikke mindst, nogle af verdens mest fantastiske multietniske storbyer med unikke kulturelle seværdigheder og forlystelser i verdensklasse.

Canada - RejseTanker.dkMexico - RejseTanker.dkUSA - RejseTanker.dk

Alt i Nordamerika er stort - store afstande, store biler, store byer, store måltider, store penge og store kontraster.

USA

Storbyen New York, er en af verdens mest eftertragtede metropoler med både sprudlende liv alle døgnets timer, super shopping, livet på de utallige klassiske diners og nattelivet på de stemningsfyldte jazzbarer, har masser at byde på.   

Oplev det vilde vesten i staterne Idaho, Montana, Wyoming og Colorado. Den gamle gangsterby Chicago med USA’s højeste skyskraber, South Dakota's Mount Rushmore med monumentet af de fire præsidenter George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln og Theodore Roosevelt. 

USA New Orleans RejseTanker.dkOgså musikken i New Orleans, Nashville, Memphis og Tennessee er et tilløbsstykke, og det samme gælder San Diego's og Orlando's Dyreparker med bl.a. Delfinshow.

Er det mere det glamourøse liv som tiltrækker dig, så er det Los Angeles med Universal Studios, Hollywood og Disneyland, eller Las Vegas med store kasinohoteller og spilleborde, eller San Francisco med Golden Gate, Alcatraz og Fishermans Warft du skal besøge.

Verdens supermagt nr. 1 har alt!

Canada

Canada, som ligger mod nord, er kendt for sin fantastiske natur, verdensklasse skiløb og super imødekommende mennesker.

whalewatchNY

Her finder du endeløse naturoplevelser, aktiviteter og seværdigheder og eventyr på alle niveauer.

Kun 5% af landet er opdyrket, og mange steder er naturen derfor lige så uberørt, som da de første opdagelsesrejsende - pelsjægere og guldgravere kom til landet.

At rejse i Canada er en rejse med afsidesliggende vandrestier, vidtstrakte prærier, stormfulde floder og frugtbare sletter. Med bjerge og bjergsøer, og et utal af nationalparker.

Eventyrene er uendelige - tag på vandretur i Rocky Mountains eller tag togturen med Rocky Mountaineer gennem British Columbia og Rocky Mountains. Eller tag til Niagara Falls i Ontario og se det helt ubeskrivelige vandfald.

Se guldgraver byen i Dawson City - City of Gold. Campér i nogle af Canada's mange fantastiske national- eller provinsparker.

Er du til endnu flere eventyr, så kan du tage på hvalsafari udfor Canadas vestkyst, eller du kan tage på whitewater rafting på Kicking Horse-floden i British Columbia, eller du kan vælge at tage på ranchophold og opleve den canadiske prærie fra hesteryg.

Mexico

Mexico mod syd, skiller sig helt ud fra USA og Canada. Her finder du hjemstedet for den indianske højkultur, som siden selvstændigheden i 1821 har haft et stærkt afhængighedsforhold til den store nabo, USA. 

Mexico - Cancun - RejseTanker.dkAlligevel besidder Mexico en multi-milliard-dollar turistindustri og de er super dygtige til at tilfredsstille de turister som ønsker at rejse i paradis.

Mexico er landet hvor det handler om at give slip, lade sig forføre, nyde friheden og livets mange glæder.

Og det allerbedste ved Mexico er den skønne tropiske varme, palmeomkransede sandstrande ved de varme, azurblå bølger i Stillehavet i Puerto Vallarta, papegøjer og brøleaber i smaragd grønne regnskove, middage med lakse enchiladas og krysantemum salat i Mexico City.

Dans hele natten på Guadalajara natklub eller kajakroning ved daggry forbi en koloni af Baja California søløver, verdensklasse dykning på koralrevet i Yucatán, storslået trekking i landets fantastiske ørkenlandskaber og henover snedækkede vulkaner.

Herudover er Mexico et land med en dramatisk historie og fantastiske levn fra mayaer, aztekere, zapotekere med gigantiske pyramider og forladte byer. Mexico er et super spændende rejsemål.

Inspiration til Nordamerika

Skal rejsen gå til Nordamerika, så kan du i vores "Nordamerika Rejseblog" læse og finde inspiration til flere spændende oplevelser i Nordamerika, læs fx. "Mexico - Yucatan halvøen: strand, dykning og fest!" eller "Ferie med børn i New York" - dem og andre blogs finder du HER.

Nordamerika Rejseforum

Er du interesseret i at høre om andres personlige oplevelser i Nordamerika, så hop ind i "Forum om Nordamerika" og stil dine spørgsmål, - eller læs hvad andre har stillet af spørgsmål og fået af svar.

 

Gem

Gem

Gem

Vi anbefaler...

ticketbarlogo

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem