Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

New Zealand Bungy Jump - RejseTanker.dkAt New Zealand er et helt fortryllende sted, er ikke så mærkeligt...

For New Zealand er beliggende i det smukke Stillehav og består af en nord-ø, en syd-ø samt flere andre småøer.

Det er et lille land på ca. 4 millioner indbyggere fordelt på de kun ca. 1600 km. fra nordspidsen af Nordøen til sydspidsen af syd-øen.

New Zealand ligger langt fra ALT, faktisk er det verdens mest isolerede land. Nærmeste nabo er Australien ca. 2000 kilometer væk og herefter kommer naboøerne Ny Kaledonien, Fiji og Tonga.

På grund af New Zealand's isolerede beliggenhed i millioner af år, har både dyrelivet og naturen tilpasset sig livet på New Zealand.

Naturen på New Zealand er nok det mest fantastiske - sjældent finder man et sted på jorden med så magisk, og på mange områder også dramatisk, natur.

Fantastiske landskaber bestående af bjerge, regnskove, fjorde, skønne kyststrækninger, gletchere og meget meget mere - det er slet ikke til at begribe, når man står midt i det.

New Zealand Får - RejseTanker.dkNew Zealand Adventures - RejseTanker.dkNew Zealand Queenstown - RejseTanker.dk

Udover naturen er New Zealand også kendt for indbyggernes venlige, sociale og åbne sind, deres mange festivaller, deres fantastiske mad og vine samt et hav af udendørsoplevelser - hvem har ikke hørt om Bungyjump som for første gang så dagens lys på New Zealand.

New Zealand Landskab - RejseTanker.dk

Men allermest skal New Zealand hyldes for deres anerkendelse og respekt for Maori folket - New Zealand's oprindelige befolkning. Her kunne resten af verden lære meget, for på New Zealand lever man langt venligere, blidere og mere respektfuldt med hinanden, end man gør de fleste andre steder i verden. 

Hvad skal opleves på New Zealand

Der er masser af spændende områder, der skal besøges på en rejse rundt i New Zealand, for blot at nævne nogle få; Queenstown for alle sine adventures året rundt, Marlborough Sounds for sine udsøgte vine, Fjordland National Park for sin dramatiske Milford Sounds, Abel Tasman National Park med sine skønne kyster og byen Nelson, samt Westland med sine fantastiske gletsjerne - hele New Zealand vrimler med "must see" steder (se også filmen længere nede)!

Hvordan kommer du til New Zealand

Der er mange måder at rejse til New Zealand på. De fleste vælger bare at købe en flybillet - oftest en billet som giver mulighed for også at besøge Australien og nogle øer i Stillehavet, og hvor billetten ikke bliver dyrere af den grund.

Momondo.dk er en rigtig god søgemaskine, og ud over at være kåret som Danmarks bedste fly-søgemaskine, så har de også en priskalender, som over en måned viser prisforskellene på de enkelte afrejsedage (og der er ofte stor forskel). På Momondo.dk har du også mulighed for at se/købe indenrigsbilletter, hvis du ikke har tiden til at køre hele vejen.

Også Expedia.dk og Skyscanner.dk kan varmt anbefales som rigtige gode (og billige) søgemaskiner.

Inspiration til New Zealand

Skal rejsen gå til New Zealand, så kan du i vores New Zealand Rejseblog læse og finde inspiration til flere spændende oplevelser på New Zealand fx. bloggen med "New Zelands bedste vingårde" og "Derfor skal du til New Zealand" - har du allerede været på NZ og kunne du tænke dig at skrive om dine oplevelser, så tøv ikke med at kontakt os.

New Zealand Rejseforum

Har du flere spørgsmål og kunne du tænke dig at få personlige råd og anbefalinger til New Zealand, så hop ind i "Forum om New Zealand" og stil dine spørgsmål - eller læs hvad andre har stillet af spørgsmål og fået af svar om New Zealand.

Gode links, når du overvejer at rejse til New Zealand;

Giv dig selv en oplevelse for livet - besøg New Zealand!

Gem