Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Grækenland - Santorini - RejseTanker.dkFå steder i verden finder du et univers som Europa - og sikke en fantastisk historie!

Er du klar over hvor heldig du er at bo et sted, hvor ALT stort set er inden for rækkevidde?

Udover at vi er fødested for demokratiet, så kan vi byde resten af verden på et hav af spændende, overraskende, trendsættende og masser af helt unikke seværdigheder og oplevelser.

Alt fra renæssancebygninger og kunst i Firenze, gamle og charmerende kanaler i Venedig, Colosseum i Rom, Napoleons Paris, koncentrationslejre i Polen, til de smukke fjorde i Norge, det skotske højland, det vulkanske Island og attraktive alper i Frankrig, Schweiz og Italien. 

Spanien - Gaudi - RejseTanker.dkItalien - Pisa - RejseTanker.dkBerlin - RejseTanker.dk

Samtidig er vi i Europa, en af verdens førende indenfor både kunst, mode, arkitektur & design og ikke mindst, kendte for de helt store teatre og scener i både Berlin, Paris & London.

Europa har det hele - og selv på en weekend kan du nå langt - også for små budgetter. Oplev f.eks. Prag med deres gamle landevejskroer, dukkehusboliger i jugendstil, tårnhøje kommunistiske betonkarreer og deres utallige loppemarkeder og allerbedst - de billige priser.

Eller tag til Barcelona med deres fantastiske arkitektur af Gaudi, Ramblaen og den vidunderlige marina og aftenerne med Tapas og fiskerestauranter. Også Berlin, Tyskland's hovedstad med ca. 5 mio. indbyggere og Europas kulturby nr. 1, har rigtig meget at byde på og er et fantastisk kulturelt tilløbsstykke med bl.a. et teaterliv som er berømt for sin store variation af både store nationale scener, og de mindre helt skæve avantgarde-teatre.

golf portugal - Europa på RejseTanker.dkTager du nord på, er Øerne i Skotland, Orkneyøerne og Shetlandsøerne, og Hebrides, perfekte til trekking.

Fra disse fredelige øer, kan man se sæler, hvaler og store kolonier af havfugle.

Irland, Aran Islands er også spændende og hyggelige at udforske. Tag turen ned af de gamle små veje og find gamle kirker og fyrtårne - eller tag ind på de små lokale og meget afslappede irske pubber.

Går turen sydpå og til de noget varmere himmelstrøg, er Portugal og øen Madeira et virkeligt smuk område, dækket af eksotiske blomster og fantastiske golfområder

Eller til tag til Azorerne og at se hvaler og delfiner. Rejs til Middelhavet og oplev de smukke hvide sandstrande, de skønne vinmarker, olivenlunde og fyrreskove som de fleste middelhavslande er i besiddelse af. Her kan du slappe af og sippe til din foretrukne lokale drink til lyden af cikaderne.

Ud for Spaniens kyst, finder du de Baleariske Øer, som tilbyder både storslået landskaber og kulturelle attraktioner. Ibiza, der er kendt for sin livlig atmosfære, har også attraktioner som er lige så imponerende som de kulørte lamper på alle deres natklubber. Byer med masser af antikviteter og historie ligger blandt klipper og det krystalklare azurblåt vand på de 3 øer i Malta.

Italien-Venedig-RejseTanker.dkPå den største ø i Middelhavet, den italienske ø Sicilien, lokker strandene med arkæologiske fund.

I Syracuse ligger et romersk amfiteater ud mod havet, med vulkanen, Etna, i baggrunden. Sardinien er en sjælden smuk ø, omgivet af krystalklart vand.

På Korsika finder du Madeleine Øhav National Park og langs klippekysten de skønne krystalklare farvande.

I Adriaterhavet, ud for kysten af Kroatien, kan du se originale diamantminer og besøge over 1.000 øer i det storslået blå hav. Deres helt unikke og uberørte natur, har medført at en række af øerne, i dag er udpeget som nationalparker og nogle endda på UNESCO World Heritage List.

Besøg Grækenland og deres mange øer, oplev deres velkendte historie og sørg for at have masser af tid, så du også får plads til mindre anstrengende aktiviteter, såsom at stirre på det hypnotiserende hav - ren meditation!

På Kreta kan du besøge ruinerne fra slottet Minos, omgivet af fyrretræer, olivenlunde og cypres. På Santorini, står de blændende hvide vægge og lyseblå kupler, som man ser på alle postkortene, og skal forestille den legendariske by, Atlantis, som ligger under havet.

Cypern Kyrenia Havn - RejseTanker.dk

Cypern lokker med sine arkæologiske områder, byzantinske klostre og masser af strande, hvoraf den ene, vel at mærke, var fødestedet for Aphrodite - så husk at holde øje med havets bølgende skum, måske gudinden vil nedlade sig til at vise sig for netop dig!

Der er masser at se, opleve og udforske i Europa - den helt store udfordring er, hvor man skal vælge at tage hen og har du ikke oceaner af tid, så kan et weekendophold være et godt alternativ og et lærerigt ophold!

Inspiration til Europa

Skal rejsen gå til Europa, så kan du i vores "Europa Rejseblog" læse og finde inspiration til flere spændende oplevelser i Europa, læs fx. "Weekend must see i Barcelona", eller "Hvilken græsk ø skal du vælge", eller "10 byer og gode grunde til at besøge Italien" - dem og flere blogs om Europa finder du HER.

Europa Rejseforum

Er du interesseret i at høre om andres personlige oplevelser i Europa, så hop ind i "Forum om Europa" og stil dine spørgsmål - eller læs hvad andre har stillet af spørgsmål og fået af svar.

Gode anbefalinger, til planlægningen af din rejse i Europa;

  • Download GRATIS en personlig skrevet bog om Europas smukke kystlinier, mødet med nye kulturer og skønne mennesker.

Vi anbefaler...

ticketbarlogo

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem