Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Asien - Rejsen går til Asien - Munkeboern - RejseTanker.dk Det vidunderlige ved Asien er ALT!

Rigtig mange mennesker verden over, har allerede opdaget de fantastiske muligheder på dette spændende og, for især europærerne, billige kontinent (hvis man lige ser bort fra Japan).

Her kan du komme på trekking ture i Malaysia's regnskov. Blive kørt rundt i en rickshaw i Indiens gader med hellige køer som forhindringsbane. Se Den Kinesiske Mur med tusinder af års dramatisk historie. Eller ride på hesteryg fra Indien ned gennem de mongolske stepper eller stå på ski i de japanske alper, eller som ca. 300.000 danskere årligt gør, tage til Thailand og slænge dig på de fabelagtige strande eller blive en del af et buddhistisk munkekloster.

Uanset hvor man vælger at rejse hen, så er det helt unikke og lærerige oplevelser der venter.

Thailand Krabi strand - RejseTanker.dk

Asien Krydderier - RejseTanker.dk

Asien Indien Taj Mahal - RejseTanker.dk

Asien er verdens største og mest folkerige kontinent. Det dækker 8,7% af jordens samlede landareal og med ca. 3.879 mia. mennesker, udgør Asien 60% af verdens nuværende befolkning, og alene i det 20. århundrede forventes Asiens befolkning at stige med det firedobbelte.

I det mest besøgte område, syd- & sydøstasien, som dækker områderne Burma, Laos, Vietnam, Thailand, Cambodja, Malaysia, Brunei, Singapore, Indonesien, Filippinerne, Østtimor, Indien, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh, Sri Lanka og Maldiverne, finder du et skønt tropisk klima og en verden med vidunderlige åndelige fristeder.

Fra det øjeblik du sætter fødderne på jorden, bliver du opslugt af den helt afslappede, nærmest åndelige stemning - for her hersker guderne i alle sine afskygninger fra både buddhismen, hinduismen og mange andre trossamfund.

Herudover virker det næsten som om landene indbyrdes konkurrerer om at have de skønneste strande, den lækreste eksotiske mad og de mest velduftende markeder.

Asien - Rejsen går til Asien på RejseTanker.dk

Østasien med Mongoliet, Kina, Nordkorea, Japan og Taiwan, skiller sig noget ud fra Syd- & Sydøstasien. Udover at klimaet ændrer sig til en blanding af fugtigt subtropisk klima i syd og tempereret i nord, så er det de 2 konkurrerende stormagter Japan og Kina, som dominerer mest her.

Også Østasien har spændende og fascinerende oplevelser at byde på. I Japan er det oldgamle traditioner, elegante templer, zenbuddhistisk te-kultur og de top moderne sushirestauranter. Og i Kina er det den gådefulde velbevarede magi, deres historie om kejsermagten til kommunismen, deres kejserlige byer og deres utrolige landskaber med mægtige floder mellem rismarkerne.

I Nordkorea er det streng kommunisme og afgudsdyrkelse af den evige præsident, der springer i øjnene, hvorimod SydKorea, som virkelig er ved at komme på kortet over lande i ekspresudvikling, tilbyder et hav af nationalparker og vandreture i bjergene.

Asien - Rejsen går til Asien Angkor på RejseTanker.dk

Der er stor kulturel forskel på de forskellige regioner med hensyn til både etniske grupper, kulturer, milijøer, økonomi og statslige regeringsformer, er der ingen tvivl om, men alligevel formår de fleste regioner, at leve i fred med hinanden i et mix af forskelligheder. Og én ting har de alle tilfældes og det er madkulturen.

Det Asiatiske køkken er en uovertruffen kulinarisk oplevelse, for Asien kan noget med krydderier samt fisk & skaldyr. Asiens madkultur er en sanselig smagsoplevelse, fyldt med friske grøntsager, farver og dufte som findes på et hvert gadehjørne - og er du rigtig eventyrlysten, så må du endelig prøve et af de sjove og spændende gadekøkkener, hvor du måske allerhelst vil være foruden viden om, hvad du putter i munden!

Hvordan kommer du til Asien

Der er mange muligheder for hvordan du kan komme til Asien - enten arrangerer du selv hele rejsen med alt fra køb af flybilletter, booking af hoteller, til transport m.v. eller også kan du købe et hav af forskellige færdigpakkede rejser.

Arranger selv din rejse til Asien

Rigtig mange vælger selv at købe en flybillet og herefter enten hjemmefra eller på destinationen, at booke overnatning. Momondo.dk er en rigtig god søgemaskine, og ud over at være kåret som Danmarks bedste fly-søgemaskine, så har de også en meget nyttig priskalender, som viser prisforskellene fra dag til dag, over en måned (og den kan godt være stor).

På Momondo.dk har du også mulighed for at se/købe flybilletter mellem de forskellige lande i Asien, hvis du er så heldig at kunne besøge flere lande i forlængelse af hinanden. 

Hvor booker du hoteller

Det kan du gøre mange steder! Dels kan du tjekke hoteller på de destinationer/områder du skal til, og her direkte gå ind på hotellernes hjemmeside. Det er dog ikke altid den billigste løsning, mange gange tilbyder hotellerne nemlig en særlig discount, hvis du booker via en agent, som Hotels.com og Booking.com, men også hos tidligere nævnte Momondo.dk kan du booke hoteller.

Fordelene ved at booke via bureauerne er, at du hos flere af dem både kan optjene point, samt annullere bookede værelser uden det koster dig noget (tjek dog først op med bureauerne, de har ofte en tidsfrist).

Inspiration til Asien

Skal rejsen gå til Asien, så kan du i vores "Asien Rejseblog" læse og finde inspiration til flere spændende oplevelser i Asien, læs fx. "Gili Islands - et barfodet paradis i Indonesien", eller "Filippinernes smukkeste strande", eller "Vælg din drømmeø" - dem og flere blogs om Asien finder du HER.

 

Asien Rejseforum

Er du interesseret i at høre om andres personlige oplevelser i Asien, så hop ind i "Forum om Asien" og stil dine spørgsmål, - eller læs hvad andre har stillet af spørgsmål og fået af svar.

Gode links til planlægningen af din rejse til Asien;

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Vi anbefaler...

Pyala Travel

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem