Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Afrika - Rejsen går til Afrika - RejseTanker.dk Once I had a farm in Africa...

Afrika er den næststørste verdensdel som udgør 20% af jorden og med sine 900 millioner mennesker, et af de mest spændende og fremmedartede områder at besøge!

Her kan du opleve alt fra Victoria Falls i Zimbabwe, Mount Kilimanjaro, de dramatiske Simien bjerge i Etiopien og i Namibia, den unikke Skeleton Coast, faraonernes Egypten, til hippierne i Senegal.

Afrika er stort og varierer med endeløse landskaber, legendarisk dyreliv og spændende stammefolk. Du kan se elefanter krydse Chobe floden ved solnedgang, følge gorillaer gennem skovene i Rwanda, eller lytte til det nervepirrende brøl fra en løve i mørket, mens du camperer i det fri.

Rejsen går til Afrika - Rejseblog

Afrika er Saharas oceaner af sand, snetoppede bjerge, savanner med fantastisk dyreliv og ufremkommelig jungler. Egyptens pyramider og et top moderne Nairobi, mens traditionel masai- og stammekultur stadig lever i et med naturen. 

Rejsen går til Afrika - hvaler - RejseTanker.dkI Sydafrika er de kendte for deres udsøgte gastronomi, smukke vinområder, bjerge og især de fantastiske kyststrækninger, hvor du helt tæt på, kan opleve legende hvaler.

Drømmer du om safari, så tag til Kenya og kør rundt i en firhjulstrukket jeep mellem giraffer, elefanter, hundredetusindevis af gnuer og zebraer, løver, leoparder, næsehorn, bøfler og mange andre dyr.

Det østlige og sydlige Afrika med lande som Kenya, Tanzania, Zimbabwe og Sydafrika er et slaraffenland af spændende nationalparker. 

Afrika Kruger Parken - RejseTanker.dk

Er du mere historie interesseret, så er især Egypten en fantastisk rejse. Her kan du komme helt tæt på deres velkendte Kleopatra, Tutankhamon og Giza-pyramiderne. På Giza-plateauet ligger de tre store pyramider, der rummer henholdsvis Kheops, Khefrens, Mykerios gravkamre.

Afrika Egypten Pyramider - RejseTanker.dk

Et krydstogt ned langs Nilen er også en kæmpe oplevelse, hvis du gerne vil opleve det mere traditionelle Egypten. Fra soldækket kan du opleve bønder i lange kjortler drive deres vandbøfler over markerne, de lokale kvinder, der vasker tøj i floden og landsbyernes glade og vinkende børn.

Egypten er enestående på deres kulturskatte, skønne hav, eksotiske basarer, et farverigt folkeliv og et prisniveau, hvor de fleste af os kan være med!

Afrika Egypten Nilen Cruise - RejseTanker.dk

Det afrikanske kontinent har selvfølgelig meget mere end safari, vilde dyr og pyramider at byde på. Her bør især nævnes de skønne, palmeomkransede sandstrande på Seychellerne, Mauritius og Zanzibar's kyster, som ligger ud mod Det Indiske Ocean. Og er du til golf, kan Sydafrika med det milde klima og de gode golfbaner også varmt anbefales.

Inspiration til Afrika

Skal rejsen gå til Afrika, så kan du hente meget mere inspiration i vores Afrika Rejseblog, her kan du læse om flere spændende oplevelser i Afrika, fx "Afrika safari - på egen hånd" hvis du overvejer selv at arrangere rejsen - den og andre blogs om Afrika, finder du HER.

Færdigpakkede rejser til Afrika

Er du mere tryg ved at købe en færdig pakket rejse til Afrika, så anbefaler vi Blixen Tours som har flere rejser du kan vælge mellem både safarirejser i Afrika og badeferier ud til Det Indiske Ocean.

 

Afrika Rejseforum

Er du interesseret i at høre om andres personlige oplevelser i Afrika, så hop ind i "Forum om Afrika" og stil dine spørgsmål, - eller læs hvad andre har stillet af spørgsmål og fået af svar.

Gode links til planlægningen af rejsen til Afrika

 

Gem

Gem