Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Artikler

Ansvar & betingelser

RejseTanker.dk er IKKE et rejsebureau, men et socialt medie som kun har til hensigt at inspirere sine brugere.

Portalen bliver KUN finansieret via reklamer og alle forumindlæg beror KUN på private menneskers anbefalinger og erfaringer - kun brugere med personlige erfaringer kan anbefale, rådgive og bedømme indhold på RejseTanker.dk

RejseTanker.dk stiller ingen garanti for, at indholdet på portalen er korrekt og er ikke ansvarlige for - og/eller påtager sig ikke erstatningsansvar for indhold skrevet, rådgivet, anbefalet og/eller lovet i Rejseforummet eller på Rejsebloggen.

Billeder og tekster er beskyttet af ophavsret og alt indhold udgivet af RejseTanker.dk tilhører KUN RejseTanker.dk og må ikke kopieres og bruges i andre sammenhænge, medmindre andet er skriftligt aftalt.

Billeder og tekster udgivet af medlemmer er ligeledes beskyttet af ophavsret, og må kun benyttes af andre ifølge aftale med udgiveren.

Brug af ethvert link på portalen til 3. part, er uden ansvar for RejseTanker.dk også hvad angår reklamer.

RejseTanker.dk’s primære formål er at private mennesker kan rådgive og vejlede hinanden i alt der relaterer til rejser, hvorfor RejseTanker.dk fraskriver sig alt ansvar for korrekthed, lovlighed, pålidelighed og gyldighed af ethvert indhold på både RejseTanker.dk, og andre hjemmersider som der måtte linkes til fra RejseTanker.dk

Tilbage til oversigten "Alt om RejseTanker.dk"