Log på Registrer

Medlemsside

Brugernavn *
Kodeord *
Husk mig

Ansvar & betingelser

RejseTanker.dk er IKKE et rejsebureau og har, eller indgår derfor heller ikke, aftaler med hverken bureauer, selskaber eller hoteller på med henblik på anbefalinger og salg med økonomisk vinding.

Portalen bliver KUN finansieret via reklamer og alle forumindlæg beror KUN på private menneskers anbefalinger og erfaringer - kun personlige brugere kan anbefale, rådgive og bedømme indhold på RejseTanker.dk

RejseTanker.dk stiller ingen garanti for, at indholdet på portalen er korrekt og er ikke ansvarlige - og/eller påtager sig ikke erstatningsansvar, for indhold skrevet, rådgivet, anbefalet og/eller lovet i Rejseforummet eller på Rejsebloggen.

Billeder og tekster er beskyttet af ophavsret og alt indhold udgivet af RejseTanker.dk tilhører KUN RejseTanker.dk og må ikke kopieres og bruges i andre sammenhænge, medmindre andet er aftalt.

Billeder og tekster udgivet af medlemmer er ligeledes beskyttet af ophavsret, og må kun benyttes af andre ifølge aftale med udgiveren.

Brug af ethvert link på portalen til 3. part, er uden ansvar for RejseTanker.dk også hvad angår reklamer.

RejseTanker.dk’s primære formål er at private mennesker kan rådgive og vejlede hinanden i alt der relaterer til rejser, hvorfor RejseTanker.dk fraskriver sig alt ansvar for korrekthed, lovlighed, pålidelighed og gyldighed af ethvert indhold på både RejseTanker.dk, og andre hjemmersider som der måtte linkes til fra RejseTanker.dk

Desværre oplever vi flere og flere, som på fordækte forudsætninger opretter sig som brugere og hermed udgiver sig for at være personlige brugere som rådgiver og anbefaler i tråde i både forum- & blogindlæg, alene med henblik på, at få brugerne sendt videre til enten specifikke rejsesites eller rejsebureauer for hermed at opnå salg af rejser. Dette tager RejseTanker.dk naturligvis stor afstand fra, og indlæg af denne karakter, vil øjeblikkelig blive slettet af administrator og den pågældende "bruger" må forvente at få fremsendt faktura på "annonceringen".